Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mi történne a testemmel ha...

Mi történne a testemmel ha ezt megcsinálnám?

Figyelt kérdés
Ha 20 napon keresztül gyalogolok különféle terepeken,minden nap 20-30km-t,meg fog látszódni rajtam?Ez egy túra lenne.
2012. máj. 29. 00:35
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Ja, tortúra. Kezdetben izomláz, ha nem vagy edzésben.
2012. máj. 29. 02:00
 2/17 anonim ***** válasza:

Az történne hogy első nap izomlázad lenne.

Második nap nem lenne kedved elindulni.

De ha második nap is megcsinálod eléggé fájnának az ízületeid. Harmadik nap már tuti nem fogod. Persze ezt arra írom ha nem vagy edzésben. És nem lassú sétára értem hanem tempósra. Én sokat sétálok, akár 40 km-et is. De nem naponta:)

2012. máj. 29. 02:37
 3/17 hollófernyiges ***** válasza:
Megedződnél :) Mondjuk tényleg érdemes kicsit rákészülni, mert különben a második, harmadik nap elég nyögvenyelősen menne, persze aztán lassan hozzászoknál, de jobb ezt fölösleges szenvedés nélkül csinálni.
2012. máj. 29. 09:41
 4/17 anonim válasza:
Hát én csak biciklizek, de az első 40kmem irtózatosan kemény volt normális tempóban. Most 80kmtől nem izzadok meg, de ehhez évek óta nyomom.
2012. máj. 29. 10:51
 5/17 anonim ***** válasza:

Második vagyok.

A légiósoknál nagyon sokat kell gyalogolni.

Ezt biztos hallottad már.

Szoktak lenni olyan esetek hogy egyszerűen sétál a faszi, és már annyira le van terhelve hogy séta közben egy sima lépéstől eltörik a lába.

Remélem ez a példa segít megérteni hogy fokozatosan kell hozzászokni:)

Egyszerűen az ízületeid sincsenek hozzászokva ekkora terheléshez. Ezer fajta bajod lehet tőle, de nem sorolnám fel.

2012. máj. 29. 11:00
 6/17 A kérdező kommentje:
Hú,ne bizonytalanítsatok el..:) Kezdő vagyok az ilyen dolgokhoz,de jött ez az elhatározás,amit végbe akarok vinni.Azt persze nem akarom hogy eltörjön a lábam,vagy ne tudjak lábra állni.Megpróbálok akkor rákészülni,bár nem sok időm van még hátra.
2012. máj. 29. 11:24
 7/17 A kérdező kommentje:
Ja,meg ugye a hátizsákomat is cipelni kell,amiben a legfontosabb dolgok vannak.Azt már nem tudom hogy jó-e egy sima edzőcipő ehhez,vagy bakancs kell,de ebben a melegben majd nem szeretnék annyira bakancsban lépkedni.
2012. máj. 29. 11:27
 8/17 anonim ***** válasza:
ha diétázol melette akkor fogyhatsz is.. De szép formás lábaid lesznek az biztos:)
2012. máj. 29. 11:28
 9/17 A kérdező kommentje:
Élelem az nem sok lesz,csak amit találok,úgyhogy nem hiszem hogy pörkölt lesz a menü...:D 10kiló felesleg van rajtam,nem esnék depibe ha formás lábakat kaphatnék ettől..:)
2012. máj. 29. 12:21
 10/17 anonim ***** válasza:

tapasztalatból mondom: 35 km köbö 8-10 óra gyaloglás, szóval a 20-30 km-re elmenne 5-8 órád ERŐLTETETT TEMPÓBAN. Évente egyszer lenyomom a 35 km-et a volt sulim rendezte éjszakain, és utána lévő napon ki vagyok ütve xD Szóval szerintem 20 fölé ne vidd. havonta egyszer fölé viheted, de többször ne.

19/L

2012. máj. 29. 12:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!