Mi történne a testemmel ha ezt megcsinálnám?
Az történne hogy első nap izomlázad lenne.
Második nap nem lenne kedved elindulni.
De ha második nap is megcsinálod eléggé fájnának az ízületeid. Harmadik nap már tuti nem fogod. Persze ezt arra írom ha nem vagy edzésben. És nem lassú sétára értem hanem tempósra. Én sokat sétálok, akár 40 km-et is. De nem naponta:)
Második vagyok.
A légiósoknál nagyon sokat kell gyalogolni.
Ezt biztos hallottad már.
Szoktak lenni olyan esetek hogy egyszerűen sétál a faszi, és már annyira le van terhelve hogy séta közben egy sima lépéstől eltörik a lába.
Remélem ez a példa segít megérteni hogy fokozatosan kell hozzászokni:)
Egyszerűen az ízületeid sincsenek hozzászokva ekkora terheléshez. Ezer fajta bajod lehet tőle, de nem sorolnám fel.
tapasztalatból mondom: 35 km köbö 8-10 óra gyaloglás, szóval a 20-30 km-re elmenne 5-8 órád ERŐLTETETT TEMPÓBAN. Évente egyszer lenyomom a 35 km-et a volt sulim rendezte éjszakain, és utána lévő napon ki vagyok ütve xD Szóval szerintem 20 fölé ne vidd. havonta egyszer fölé viheted, de többször ne.
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!