Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ha ezt megcsinálnám, mennyit...

Ha ezt megcsinálnám, mennyit fogynék?

Figyelt kérdés
158cm/49 kg vagyok.Ha holnap nem ennék semmit, szerdán csak zöldséget ennék, csütörtökön csak gyümölcsöt, és pénteken már fehérjét is ennék, és minden nap mozognék, kedden, csütörtökön, pénteken konditeremben lennék 1,5 órát, szerdán pedig itthon kardió edzést csinálnék, akkor mennyit fogynék?Ja és tudom, hogy ez egészségtelen, de csak arra vagyok kíváncsi, hogy mennyit fogynék vele.
2011. ápr. 25. 22:04
 1/4 anonim ***** válasza:
Ez így elég esztelen dolog, főleg az, hogy egész nap nem szeretnél enni semmit. Az étrendnek színesebbnek és teljesebben kell lennie még fogyáshoz is!
2011. ápr. 25. 22:12
 2/4 anonim ***** válasza:
ha kilóra nem is látnád az esetleges 1-2 kg mínuszt a hasad sokkal laposabb lesz mindvégig.. de amint ennél rögtön visszahíznád..
2011. ápr. 25. 22:31
 3/4 anonim ***** válasza:
Te nem fogyni akarsz, hanem dicsekedni. Izmosodj, erősödj, tornázzál, és egyél nyugodtan. Nincs rajtad felesleg. Esetleg 15 dkg.
2011. ápr. 25. 23:30
 4/4 anonim ***** válasza:

A fogyás nem úgy történik, hogy ma nem eszek semmit hopsz, lefogytam 2 kilót...

Max kiürül a szervezetedből a víz, és ettől lehetsz 1-2 kilóval könnyebb.

Viszont ahogy előttem is írták a hasad lapos lehet ettől, szóval ha vmilyen alkalomra kellene hogy top formában legyél, megpróbálhatod.

Én viszont inkább abban hiszek, hogy apró változtatásokkal, hosszú távon lehet eredményt elérni, és fenntartani!

Sok sikert!:)

23/n

2011. ápr. 26. 10:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!