Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szerintetek fogyhatok ezzel...

:DDDDDD kérdése:

Szerintetek fogyhatok ezzel valamennyit? 3-4kg elég lenne. Többször megcsinálnám.

Figyelt kérdés
: [link] Org/gyumolcs_dieta (a három napos, legalul)
2011. aug. 27. 21:54
 1/6 anonim válasza:
nem hozz be semmit..:S
2011. aug. 27. 22:09
 2/6 anonim ***** válasza:
rosszul linkelted be. helyes link: [link]
2011. aug. 27. 22:21
 3/6 anonim ***** válasza:
Ám, szerintem lehet tőle fogyni, de ez kevés.
2011. aug. 27. 22:26
 4/6 A kérdező kommentje:
kevés, de amúgysem eszem sokat..
2011. aug. 27. 22:34
 5/6 A kérdező kommentje:
akkor esetleg tud valaki hasonló (ha lehet gyümölcsös diétát), ami használ is? előre is köszönöm!
2011. aug. 27. 23:26
 6/6 Jagello ***** válasza:
Üdv! Elég korrekt a diéta, bár én ha tényleg fogyni szeretnél a durum tészta helyet 100g rizst és zöldséget-salátát fogyasztanék ebből jól lakásig lehet enni, mármint a salátából persze nem agyonszószozott salátáról beszélünk, legjobbak a natúr dolgok. Ez az étrend egyébként szerintem követhető, ha nagy éhséget érzel akkor az ebédhez hasonló vacsorát vess be attól bajod nem lesz. Fontos és az elején megijedtem, hogy csak gyümölcsből áll, de látom valamennyi nap van fehérjeforrás az étrendben. Ha nem is végzel fizikai munkát vagy edzést, bár mozogni jó lenne, akkor is a testsúly kilogrammonkénti 1,2-1,5 g fehérjét napi szinten be kéne vinned, mert így tud izomzatot fent tartani a szervezet és gondolom az alakodat nem akarod elveszteni. A legjobb fehérjeforrások a zsírszegény túró, tojásFEHÉRJE, a zsírszegény húsok, lehetőleg ne sertés. A mozgást ajánlom, még ha csak heti 2-3 alkalom fér is bele!
2012. szept. 5. 10:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!