Szerintetek kövér vagyok? Hogyna fogyhatnék le?
Aha. Én meg úgy tudok gyorsan futni hogy az orromba dugom a kezem. Nem számít ha a futók kiröhögnek én tapasztaltam és kész. Maximum akkor lenne igazuk ha orrba dugott kézzel nem tudnék futni, de én tudok.
Kitapasztalni úgy lehet valamit ha az ember független környezetben vizsgál 1 dolgot. Ha egyszerre megváltoztatsz 60dolgot és bejön, arra nem túl bölcs kijelenteni hogy mind a 60 kitűnő és úgy kell csinálni, mert lehet hogy 1 vagy 2inkább hátrány mint előny.
A józan ész pedig azt diktálja hogy pontosan abból a okból amiért sokszor keveset kell enni, hátrány ha valaki 5, 6, kitudja hány óráig nem eszik lefekvés előtt.
Nyilván ez nem tragédia és önmagában semmit sem jelent, te is bizonyítod hisz így is remekül le tudtál fogyni.
Csak kár ész nélkül reklámozni azt amiről nincs tapasztalatod, hogy az 5után nem evés magában nézve segítség vagy inkább hátrány. Elég ha csak egy ember eszi ezt be aki mondjuk este csinál valami komolyabb edzést és emiatt nem bírja végigcsinálni a diétáját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!