Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szerintetek nagyon kövér...

Szerintetek nagyon kövér vagyok? Milyen lazább diétával fogyhatnék 1-2 kilót?

Figyelt kérdés
13 éves vagyok,163 cm és 66 kg..szerintem nagyon kövér vagyok,de egy páran mondják,hogy így szép vagyok,de szerintem nem annyira..nektek mi a véleményetek? :$ És milyen lazább(gondolom tudjátok mire gondolok) diétával szabadulhatok meg 1-2 kilótól?Válaszokért köszi!
2011. aug. 20. 23:07
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
44%
nem vagy kövér. kis butus vagy
2011. aug. 20. 23:13
 2/11 anonim ***** válasza:
52%

Nem vagy kövér.

Nem kell diétáznod (13 évesen meg pláne), de a sport csak hasznodra válna. Kezdj el mozogni rendszeresen. És felejtsd el az édességet, cukros löttyöket, fehérlisztes izéket. A szervezeted is meghálálja.

2011. aug. 20. 23:24
 3/11 anonim ***** válasza:
0%

igen, túlsúlyos vagy..kb -15 kg kéne, nem 1-2

1 beszélgess a háziorvosoddal a fogyókúráról

2 sportolás: főleg úszás és bringázás

2011. aug. 20. 23:26
 4/11 anonim ***** válasza:
0%
azért -15kg-t nem kéne.... najó de
2011. aug. 20. 23:29
 5/11 anonim válasza:

14/L

én azt mondom picit kövér vagy,mert én 166 cm és 50 kg vagyok.

talán képpel könnyebb lenne megmondani.tegyél fel egy képet fej nélkül magadról és elmondjuk a véleményünket látatlanba nem lehet ◙___◙

szerintem akkor lehet a legjobban fogyni,ha élvezed és sokat csinálod,pl ha mi elmegyünk a csajokkal strandolni hiába úszom át kétszer azt a bazi nagy medencét és mozgok egy csomot úgyse fogyok pedig még plusz séta is hiszen gyalog megyünk és jövünk legalább félórányira van innen akkor se fogyok,volt,hogy hazajöttem és megméretkeztem és egy kilóval több voltam.

ennyit az úszásról..mondjuk jó sport,de élvezni kell a sportolást,nem kínszenvedésnek tartani,kérj meg egy barátnőt,hogy tartson veled a sportba :)

ja és szerintem szükséges a kép.:$

2011. aug. 20. 23:35
 6/11 anonim ***** válasza:
57%

Ne teszegess képet, nem arra való az internet.

Konzultálj a háziorvossal, ő tud segíteni, hogyan kezdd el. Nem vagy kövér, de leadhatsz pár kilót (de nem kell 15-t, és az is mindegy, hogy mások hány kilók, az ideális testsúly mindig személyre szabott ! ezért is menj el a dokidhoz segítségért)

2011. aug. 20. 23:39
 7/11 A kérdező kommentje:
Uhh, köszi a válaszokat, amúgy az 1-2 kilót úgy kezdetnek írtam, mert először diétáznék. de akkor inkább sport :)
2011. aug. 20. 23:41
 8/11 anonim ***** válasza:
57%
13 évesen mi a halál f*száért kell azzzal foglalkozni, h milyen a súlyod? milyen degenerált társadalomban élünk jézusom
2011. aug. 20. 23:44
 9/11 anonim ***** válasza:
Látatlanban ezt nem lehet megmondani. Amelyik beírta, hogy minusz 15 kiló az egy barom. Elmondanám neked, ha nem egy ványadt szar vagy, hanem van rajtad izom, akkor már túlsúlyos vagy a táblázat szerint, hanem kifejezetten izmos vagy, akkor már közelítesz a veszélyesen elhízott kategóriába. Míg, ha semmi izom nincs rajtad, csak buggyan erre-arra a háj, akkor simán bele férsz a normálisba, sőt még annak az alján is tanyázhatsz hájasan. Ez egy nagy szar! Nem azt kell nézni, hogy centi/súly, hanem azt, hogy hogy nézel ki, van-e rajtad zsír vagy nincsen, ha van, akkor mennyi.
2011. aug. 21. 00:02
 10/11 anonim ***** válasza:

anyukádat üdvözlöm, mert nem én vagyok a barom

13 évesen kb 43-54 kg közt kéne legyen ehhez a magassághoz - sport nélkül ennek a tartománynak a közepe, alja inkább - vagyis az testvérek közt is 15 kg

2011. aug. 21. 03:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!