Szerintetek nagyon kövér vagyok? Milyen lazább diétával fogyhatnék 1-2 kilót?
Nem vagy kövér.
Nem kell diétáznod (13 évesen meg pláne), de a sport csak hasznodra válna. Kezdj el mozogni rendszeresen. És felejtsd el az édességet, cukros löttyöket, fehérlisztes izéket. A szervezeted is meghálálja.
igen, túlsúlyos vagy..kb -15 kg kéne, nem 1-2
1 beszélgess a háziorvosoddal a fogyókúráról
2 sportolás: főleg úszás és bringázás
14/L
én azt mondom picit kövér vagy,mert én 166 cm és 50 kg vagyok.
talán képpel könnyebb lenne megmondani.tegyél fel egy képet fej nélkül magadról és elmondjuk a véleményünket látatlanba nem lehet ◙___◙
szerintem akkor lehet a legjobban fogyni,ha élvezed és sokat csinálod,pl ha mi elmegyünk a csajokkal strandolni hiába úszom át kétszer azt a bazi nagy medencét és mozgok egy csomot úgyse fogyok pedig még plusz séta is hiszen gyalog megyünk és jövünk legalább félórányira van innen akkor se fogyok,volt,hogy hazajöttem és megméretkeztem és egy kilóval több voltam.
ennyit az úszásról..mondjuk jó sport,de élvezni kell a sportolást,nem kínszenvedésnek tartani,kérj meg egy barátnőt,hogy tartson veled a sportba :)
ja és szerintem szükséges a kép.:$
Ne teszegess képet, nem arra való az internet.
Konzultálj a háziorvossal, ő tud segíteni, hogyan kezdd el. Nem vagy kövér, de leadhatsz pár kilót (de nem kell 15-t, és az is mindegy, hogy mások hány kilók, az ideális testsúly mindig személyre szabott ! ezért is menj el a dokidhoz segítségért)
anyukádat üdvözlöm, mert nem én vagyok a barom
13 évesen kb 43-54 kg közt kéne legyen ehhez a magassághoz - sport nélkül ennek a tartománynak a közepe, alja inkább - vagyis az testvérek közt is 15 kg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!