Hogyan fogyhatnék kevesebb torna mellett, kemány diétával, valaki tud jó koplalási módszert?
Akkor erdekes, hogy nekem mar egy eve nem jon vissza a sulyfeleslegem, nemhogy a duplaja. Es azota mar barataim, ismeroseim is kovettek, es nekik sem. Erdekes....
Az anorexiasokra pedig pont azt irtam, hogy nem az a cel. egy almaval valoban csak kiehezteted magad.
"De ha 1000-1200 kaloriat eszik valaki 3-4 honapon keresztul a suly is lemegy, es nem ugrik ra vissza a leadott felesleg. persze nem is bir annyit enni, mint elotte."
mivel átlag 1500 kcal az "értelmes" diéta határa (mégegyszer: átlagosan) ezért esetenként az 1200 se okozhat gondot...
imádom amikor valaki bemondja hogy koplalt és a haverjai is és nem híztak...:D én tudok levitálni, és amióta a haverjaim is járnak oktatásra a téridő görbítés is megy:D
a koplalás lassú anyagcserét okoz, ami utána fokozott kockázatot jelent mind a visszahízás, mind más betegségek kialakulása esélyesebb. a vitamin és tápanyaghiány nem feltétlenül jó dolog, a mozgás kerülése pedig a szervezet számára tálcán kínálja az izmokban tárolt glükózt mint energiát, így első körben azt pakolja ki, csökken az izmok mérete, teljesítőképessége, a súlya pedig nagyobb mint a zsíré, kit érdekel hogy a szív is izom. a lényeg a fogyás, bármi áron...
kilóméterről megmondom hogy ki az aki koplalással és ki az aki mozgással fogyott... itt a nyár engem meg a hányinger kerülget néha az egyébként vékony, csinos lányoktól akik még így is puhák, látszik hogy a bőr alatt még mindig zsír van, nem izom, nem értem miért jobb ez mint egy feszes, szép comb pl... de mindenkinek lelke rajta...
Kedves 08:46-os az elotte levo hozzaszolasomat is figyelted? a mozgas mindenekelott. Amugy meg rengeteg a vekony lany, akik sosem fogyoztak (mert nem volt ra szukseg) es megis olyan puhanyak...de nem szamit mert a legtobb ember akik ranez azt latja, hogy vekony dejoo.
A kerdezo pedig a torna nelkuli fogyot kerdezte en csak arra valaszoltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!