Hogyan fogyhatnék le, mert, , életveszélyesen, , kövér vagyok. Tegnap ennyit ettem: 1db alma,2db 10x20cm -es pizzát,4kis kocka étcsokit,4paradicsomot,2 db uborkát,10dkg pizzasonkát, egy falat zserbót/pici/Igy lehet? Mennyi bevitel van ebben?
Könnyen lehet amúgy fogyni, ha változtatsz az életmódodon. Nézd, először is szoktasd hozzá magad a mozgáshoz. Lassú futás nagyon jót tesz.. fuss eleinte 10 percet, megállás nélkül, majd napról napra növeld. A végén bírd 40 -50 percig!
Ez a mozgás része, hidd el, használ.
A másik a táplálkozás. Felejtsd el a kalóriadús kajákat.
ebben viszont sajnos nem tudok segíteni, mert még soha nem diétáztam, én csak sporttal fogytam, mert nem votl olyan sok plusz kiló rajtam.
Mindenféle képpen a bevitelt kéne csökkentened, de nemhogy csökkenteni hanem átváltani ahogy az előzőekben írták a többiek is... viszont az jó hogyha a paradicsomot megeszed:D Sok kövér ember egyáltalán nem is eszik semmiféle földből kinőtt kaját :D Kivéve a fehérliszt:D
Amúgy vészesen sem lenne szabad lecsökkentened a kalóriabevitelt mivel a szervezeted hozzá van szokva a sok szénhidráthoz (csoki, minden lisztes cucc)
Hát ez igy bonyolult, biztos voltál már orvosnál, ő nem javasolt valami tablettát pl?
-Amúgy szedhetnél krómot, az étvágyat csökkent, és
-zöldteát is ihatnál: zsírégető, méregtelenít,
-Nézz utánna a lúgosításnak : nem mindegy h milyen ételeket eszel meg mivel a lebomlásuk egyes kajáknak savasítja mások lugosítja a szervezetet és az is ott lehet rajtad (combok, fenék =narancsbőr)
-Salaktalanító teák!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!