Hogy fogyjak le? Mit egyek? 140kg vagyok! Segítség!
Nagyon kövér vagyok!! Leakarok fogyni,de egyszerűen nem bírok! Ha hiszitek ha nem,reggelire fél kiló kenyér,és egy kiló párizsi nekem semmi.. Nagyon nagy étvágyam van!Sajnos! Örököltem,mindenki ennyit eszik nálunk,de senki nem több 70kilónál,csak Én!:( Ebédre általában főzeléket eszem, 3-4 nagytállal. 5-6 fasírt!:\'( Utánna még csomó sütemény.. Uzsonnára is eszek mindig vagy 4-5 szendvicset,vacsorára is eszek sok szendvicset,süteményt,kekszet.. Este megéhezem mindjárt egy csomag csokis kekszet 1liter tejjel magamhoz veszek :( Hogy álljak ellent ezeknek a finom falatoknak?:( egyik oldalon kiszámoltam,hogy tegnap hány kalóriát ettem.. Meglepett hogy 5200 valamennyire jött ki :( Mennyit kell ennem egy nap? 3000kcal?:(
Segítséééég!!!!
z, hogyennyi ltel után még éhes vagy rossz beidegződés, amit meg kell változtatnod. Egyébként szerintem már nem is vagy éhes, csak még tudnál enni. Valószínűleg csak akkor érzed magad "jóllakottnak /nem éhesnek", mikor már feszül a hasfalad. Meg kel tanulnod, hogy csak az éhséged csillapítsd. Az is lehet, hogy pszihés okok miatt eszel ennyit. Ha fogyni akarsz 250-2800 kcal-t vigyél be. De a se mindegy, hogy miből. Nem mondhatod, hogy egy nap megeszel 10 krémest, mert az pont ennyi. Cukrot és a fehér lisztet, azzal készült dolgokat nagy ívben kerüld el. Egyél sok salátafélét, az elég nagy térfogatú, minimális kalória mellett, így ehetsz belőle sokat, hogy jólakottnak is érezd magad.
Egyébként hamarosan muszáj lesz orvosi segítséget kérned, mert bármennyire is fiatal vagy, ilyen súly mellett jön a cukorbaj és a magas koleszterin.
Lehet, hogy neked már valóban szakember segítségét kell kérned (orvos, dietetikus)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!