Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogy fogyjak le? Mit egyek?...

Hogy fogyjak le? Mit egyek? 140kg vagyok! Segítség!

Figyelt kérdés

Nagyon kövér vagyok!! Leakarok fogyni,de egyszerűen nem bírok! Ha hiszitek ha nem,reggelire fél kiló kenyér,és egy kiló párizsi nekem semmi.. Nagyon nagy étvágyam van!Sajnos! Örököltem,mindenki ennyit eszik nálunk,de senki nem több 70kilónál,csak Én!:( Ebédre általában főzeléket eszem, 3-4 nagytállal. 5-6 fasírt!:\'( Utánna még csomó sütemény.. Uzsonnára is eszek mindig vagy 4-5 szendvicset,vacsorára is eszek sok szendvicset,süteményt,kekszet.. Este megéhezem mindjárt egy csomag csokis kekszet 1liter tejjel magamhoz veszek :( Hogy álljak ellent ezeknek a finom falatoknak?:( egyik oldalon kiszámoltam,hogy tegnap hány kalóriát ettem.. Meglepett hogy 5200 valamennyire jött ki :( Mennyit kell ennem egy nap? 3000kcal?:(

Segítséééég!!!!

2009. jún. 27. 13:45
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:

a Szűztea kekszes vagyok megint.:D

egyénként mit érzel amikor eszel? Nem feszít a gyomrod?

2009. jún. 28. 09:31
 22/31 anonim ***** válasza:
Én ugyanilyen korú vagyok, mint te, és súlyra is hasonló. Lány. Én most mentem el orvoshoz, mert 6 éve fogyókúrázom, de nem tudok fogyni. Kivizsgálás alatt vagyok. Egyáltalán nem eszek sokat, sőt! Déli 12 után egyáltalán nem eszek szénhidrátot, és amúgy sem sokat. Eszek zöldséget, gyümölcsöt, és nézd meg! Teljes kiőrlésű cuccokat eszek, cukrot szinte semennyit, csak édesítőt. Szerintem te könnyebben tudnál fogyni, mert a rengeted bevitelt ha mérsékled, már fogysz is. Én már nem igazán tudom mérsékelni ennél jobban, azért mentem orvoshoz. Most nekiálltam a norbi féle fogyókúrának. (3x) Eddig mindig feladtam -15 kiló után, de most nagyon elszánt vagyok. Ha gondolod, írj privátban!
2009. jún. 28. 10:54
 23/31 anonim válasza:
Nem tudom hogy állsz anyagilag,ha jól,akkor ajánlanám a gyomorgyűrűt,ha kevésbé jól,vagy egyéb okokból ez nem lehetséges,akkor keress fel egy természetgyógyászt,ő műtét nélkül segít(egy próbát mindenképp megér) és AKARATERŐ:)hajrá
2009. jún. 28. 14:02
 24/31 anonim ***** válasza:

Utolsó előtti!

Tehát tudnál fogyni, ha nem adnád fel! :) (nem fog tudni privizni, mert nem jelenik meg a mailed.)

Sok sikert! :)

2009. jún. 28. 22:11
 25/31 anonim ***** válasza:

Nem akarlak elkeseríteni,de az étvágyról le is mondhatsz.Válassz.vagy az a rohadt étvágy,vagy egy szívbetegség halál pár éven belül!!!!!!!!

MUSZÁJ hogy megáld.Én is megettem reggel fél szelet kenyeret,délbe vagy 3-4 szelet a közepéből ami a legnagyobb,este meg mint egy állat bezabáltam,sokszor evés után egyenesen az ágyba mentem.Elgondolkodtam és rájöttem.Hagyj minden kazettát,csodaszart a fenébe.Tisztázd mit akarsz.Élni,vagy meghalni.Lassan az életeddel játszol.Lehet így nem érdekel,én is úgy voltam vele.DE MOST,HOGY LEJJEBB MENT a majdnem 120 kgos súlyom,kezdem másképp látni az életet.

Kérlek küldj egy privát üzit mindenképpen mert szeretnék kicsit beszélgetni veled.Az csak segít ha meghallgatsz,és én is meghallgatlak.SZÜKSÉG VAN A TÁMOGATÁSRA vagy semmit nem ér az egész ha egyedül hagy mindenki

2009. jún. 30. 16:46
 26/31 anonim ***** válasza:
Már miért kéne hagyni a kazettát?
2009. jún. 30. 17:02
 27/31 anonim ***** válasza:

Van egy javaslatom ami be fog jönni, csak komolyan be kell tartani! Hagyd el az összes tésztát, cukrot és zsirt! Egyél kizárólag fehérjedús ételeket enyhén sózva és zöldséget, ha pedig éhes vagy igyál sós vizet! És fokozd a folyadék bevitelt! Próbálj kicsit mozogni is amennyit sikerül...Kizárólag reggel 9 és este 6 kzött egyél elötte és utánna TILOS!!

Fél év alatt le fogsz fogyni csak tartsd be!!

Semmi cukor, semmi tészta semmi zsir semmi gabona, csak zöldség és zsirmentes fehérje vagy sovány húsok párolva!!

Amúgy próbáld ki hogy ha rádjön az éhség, hogy elkezdesz vmit csinálni, és nem foglalkozol vele!

Egy- másfél óra múlva magától elmúlik az éhségérzeted!!

2009. júl. 12. 10:57
 28/31 anonim válasza:

igen valóban. én is csináltam egy időben ilyesmi súllyal Norbi kardio edzését minde nap, de egy hét után alig tudtam lábra állni, annyira megfájdultak az izületeim. ezért ajánlom nagyon nagyon az úszást. tudom! ettől nekem is feláll a hátamon a szőr, mert hát mit utál annál jobban egy kövér nő, minthogy fürdőruciban kell mutatkoznia a strandon. szerezz valakit magad mellé, a mai világban nincs olyan nő (mondjuk egy tesó v. barátnő) aki nem szeretne egy picit is fogyni. az úszás kivédi, hogy bármid is fájjon, mármint úgy értem, hogy izületi gondjaid nem lesznek, viszont ha jól csinálod, izomlázad annál inkább. én egyszer egy nyaralás alkalmával minden nap a strandon leúsztam 10-10 hosszt. reggel meg mielőtt hazamentünk a strandról, és a 7 napos nyaralás végére 3 kilóval könnyebb voltam, pedig dugig ettem magam! szóval tényleg csak elszántság kell de ezt már biztosan tudod.

sok sok sok sok erőt!

ja és úszás alatt ne gondolj semmi extrémre, sima mellúszás a saját tempódban amiben még jól érzed magad és nem fulladsz ki! Hidd el, hogy sok izmot megmozgat, és zsírt éget! mellesleg meg jó kikapcsolódás, és ha még szereted is a vizet és az úszást, hát akkor majd lubickolsz az örömben! :)

2010. febr. 9. 16:01
 29/31 anonim válasza:
Szia! Sikerült már elérned valami eredményt? Én most szeretnék belefogni egy fogyókúrába.
2010. márc. 7. 10:42
 30/31 anonim válasza:
Tegnap találtam ezt a könyvet a neten: Le tudlak fogyasztani (Paul McKenna) nagyon jónak tűnik szerintem próbáld meg, bárhonnan könnyen letöltheted. Egyébként ez a könyv szerint 1500 kalória már éhezés.
2010. ápr. 16. 18:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!