Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogy fogyjak le? Mit egyek?...

Hogy fogyjak le? Mit egyek? 140kg vagyok! Segítség!

Figyelt kérdés

Nagyon kövér vagyok!! Leakarok fogyni,de egyszerűen nem bírok! Ha hiszitek ha nem,reggelire fél kiló kenyér,és egy kiló párizsi nekem semmi.. Nagyon nagy étvágyam van!Sajnos! Örököltem,mindenki ennyit eszik nálunk,de senki nem több 70kilónál,csak Én!:( Ebédre általában főzeléket eszem, 3-4 nagytállal. 5-6 fasírt!:\'( Utánna még csomó sütemény.. Uzsonnára is eszek mindig vagy 4-5 szendvicset,vacsorára is eszek sok szendvicset,süteményt,kekszet.. Este megéhezem mindjárt egy csomag csokis kekszet 1liter tejjel magamhoz veszek :( Hogy álljak ellent ezeknek a finom falatoknak?:( egyik oldalon kiszámoltam,hogy tegnap hány kalóriát ettem.. Meglepett hogy 5200 valamennyire jött ki :( Mennyit kell ennem egy nap? 3000kcal?:(

Segítséééég!!!!

2009. jún. 27. 13:45
1 2 3 4
 11/31 anonim válasza:
100%
A legfontosabb: ne kezdj a saját fejed után fogyókúrázni, vagy néhány válaszadó egyébként jóindulatú tanácsai alapján kísérletezgetni! Ez egy nagyon komoly súlyfelesleg, tehát MENJ VELE ORVOSHOZ! Ne aggódj, szakszerűen előírt mozgással és étrenddel le tudod adni. Nem lesz könnyű menet, nem lesznek azonnali, látványos eredmények, de kitartónak kell lenned, és pár éven belül, szakemberek folyamatos felügyelete mellett normális testalkatot érhetsz el. Még egyszer: ezt orvosnak kell látnia, mert a meggondolatlan fogyásnak nagyon veszélyes következményei lehetnek az egészségedre!
2009. jún. 27. 16:45
 12/31 anonim ***** válasza:
100%

Hát én még nem olyan régen voltam 140.. Meg lehet azt csinálni!Én nem voltam ennyire nagy étvágyú, de ha akarnék, a mai napig tudnék ennyit butkolni, kis "edzéssel".

Most lehet hogy meg fognak kövezni, de én azt javaslom, hogy mondjuk az első hónapban, egyed ugyanazokat mint eddig, DE ennek a fele, negyede mennyiségben! Majd ha már elérted azt, hogy a gyomrod kicsit összement, plusz fejben is ráálltál arra hogy nem kell ennyit enni, akkor kezdjed el, azokat a tanácsokat megfogadni, amiket fentebb írtak Neked. Mert ilyen étkezés mellett, ennyire kitágult gyomorral, ilyen tudatállapotban ez szerintem túl drasztikus váltás lenne, és nem bírnád.

Szerintem, ha ezen túl vagy, ezen a kezdő részen, akkor MÁR lesz súlycsökkenés!!! És akkr majd írj ide megint, és segítünk a továbbiakban. Most elsőre legyen meg ez.

Ami még fontos, az a mozgás. Én a Duci tréning 2008-al kezdtem el. Az első 20 pertől meghaltam... Tehát elsőre NEM kell végigvinni! Mondjuk két hétig csinálj mindig csak 20 percet belőle (3x20 perc edzés van a kazin, szétbontva), de ezt MINDEN nap! Aztán jöhet a második rész is, hozzácsapva. Én azt mondom, hogy ha bírod mentálisan, és bírja a térded, a derekad, akkor ezt is lehet minden nap!

És ami nagyon fontos! Az egész napos koncentráció, és a motiválás! Hidd elm így legyőzhetetlen leszel!

Mondom: nemrég még én is itt tartottam, ma pedig 102 kilót mutatott a mérleg. Még sok van hátra, de meg lehet csinálni!

Sok sikert! remélem tudtam segíteni :)

2009. jún. 27. 16:49
 13/31 anonim ***** válasza:
79%
Gyümölcsöt,zöldséget egyáltalán nem eszel? Egész nap sütemény,keksz,kenyér..nem értem min csodálkozol:-( Fordulj dietetikushoz szerintem,aki összeállit neked egy szigorú étrendet mert ez a súlyfelesleg az életedbe is kerülhet.. Szüleid nincsenek? vagy nem látják,hogy problémád van? ha igen miért nem segitenek?:-(
2009. jún. 27. 17:04
 14/31 anonim ***** válasza:
38%

istenem hogy jutottál el idáig?? a testsúlyod 3szor annyi mint az enyém amikr olvastalak szinte majdnem elájultam csak tésztát eszel már kora reggel igy leterheled a gyomrod nem pukknasz szét ennyi sütemény után??

a helyedben mindenképpen szednék étvágycsökkentőt és mellé elkezdenék tornázni (orbit ajánlom mert rékánál tuti meg se tudnál mozdulni) és az ételeknél egy fogyókúrázónak azt mondják 1200 kcal kel megennie (szerintem ez is nagyon sok,de e az én problémám mert én csak zöldséget eszek és gyümölcsöt)

és egy embernek nem 3000 kcal a szükséglete hanem amit olvastam nőknél 1500 körül van

2009. jún. 27. 17:46
 15/31 anonim ***** válasza:
100%

Hú, hát ez tényleg nagy probléma!:(

Én 93 kg voltam, 165cm magassággal, amikor belevágtam a fogyiba. Most 176cm és 75kg vagyok.

Az 1500 kalóriás diétára rá se gondolj, az túl drasztikus lenne neked. Szépen kell fogyni, akármennyire türelmetlen is az ember.

Én eszt javaslom:

-Boltba SOHA ne menj korgó gyomorral, mert tuti veszel valami sütit, csokit vagy zsíros dolgot.

-Próbáld ki a Szűztea kekszet.

Nekem, és még sok-sok embernek nagyon ízlik és kevés kalória van benne. Egy egész csomagban van 120kcal. Ezenkívül sajtos,natúr, enyhén sózott puffasztott rizst/búzát is ehetsz.(hamar hozzájuk fogsz szokni)

De ezeket édességek helyett edd, ne főétkezés helyett!

-Ha boltba mész, lehetőleg sok zöldséget és gyümölcsöt vegyél, én például imádom a mirelit zöldségeket(pl.: WOK)

ha megvannak,(kivéve persze a mirelit) szépen ízlésesen tedd őket a konyha asztalra. Így jobban odavonzza a szemet és a pocit,meg fogod kívánni. Ráadásul jó tudni, hogy ezeket nyugodtan eheted, nem hízol tőlük.:)

Ezek a 0kalóriás ételek, vagyis amit ha megeszel, több kalóriát égetsz el, mint amennyi kcal a kajában van.

-Ja, és ne törődj a beszólókkal, senkivel sem, aki kritizál. TE LE FOGSZ FOGYNI! Mindenki le tud, ez mindig az agyban dől el.

2009. jún. 27. 19:52
 16/31 anonim ***** válasza:
37%
Hol lehet kapni ezt a szűztea kekszet????
2009. jún. 27. 21:02
 17/31 anonim ***** válasza:

Előző!

Itt (is):

[link]

2009. jún. 27. 22:44
 18/31 anonim ***** válasza:

a 19:52-es vagyok!

Kaphatsz Szűztea kekszet a Rossmann vagy Dm üzletekben is!

2009. jún. 27. 22:50
 19/31 anonim ***** válasza:
37%

Kezdj el vizilabdázni hetente 3x 2-3 orát, és ne egyél este 6 után semmit!

Csak reggel 9 és este 6 között egyél, akkor bármit amit szeretsz!

Garantáltan le fogsz fogyni fél év alatt és sem a gyomrod sem az izuleteid nem mennek tropára!

2009. jún. 27. 23:39
 20/31 anonim válasza:
74%

sportolnod kéne, de ahhoz meg fogynod kéne min. 40 kilót...

szóval, előtte: mindenképp hanyagold a péksütiket, tésztákat, édességeket(!!!) nem baj, ha sokat eszel, az nem mindegy, hogy mit! például gyümölcsöt, zöldséget, annyit eszel, amennyit csak akarsz! javaslom a napi 5-6 étkezést, kis mennyiségekben! és az utolsó, kb. este 7 előtt legyen! egyél jó, lassan, minden falatot 1000x megrágva, így hamarabb érzed tele magad. sétálj nagyokat, ameddig bírod, nem kell gyorsan kezdeni, csak úgy, ahogy kényelmes! ha már szóba hoztad a kalóriákat, a napi normális felnőtt adag úgy 2200-2500 kcal! amint látom, te kb, a dupláját eszed meg. és azt javaslom, ezt próbáld szépen, fokozatosan, 23 hetente csökkentve, először 4000kcal/nap, aztán 3500, és így tovább, és szépen le fogsz fogyni. semmiképp nem mondom, hogy gyorsan, de a te esetedben nem a gyorsaság számít, hanem a tartósság! és mindenképp ajánlok egy életmód-változtatást, akár az egész családnak, mert attól, hogy nem híznak tőle ennyire, attól még ez cseppet yem egészséges! egyetek sok zöldséget, és gyümölcsöt, minél kevésbé zsíros ételeket, és a péksütikből is teljes kiőrlésűt, és a lehető legkevesebbet!! ugyanígy a tésztákkal! mivel látom, te sok édességet eszel, esetleg 3-4 naponta egy sportszeletnyi belefér, de ezt is csökkenteni kéne! ekkora súlynál semmiképp sem szabad azonnal koplalni, mert csak NAGYON beteg leszel tőle, és tovább fogsz hízni!

Sok szerencsét kívánok neked, remélem, segítettem! :)

2009. jún. 27. 23:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!