Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Túlzásba estem a "hízókúrával"...

Túlzásba estem a "hízókúrával"? Előtte-utánna képekkel

Figyelt kérdés

Másfél évvel ezelőttig rendszeresen sportoltam, aztán mikor abbahagytam elkezdtem hízni, megtetszett, hogy kicsit gömbölyödtem, nőiesedtem (elején c. kép) . Emiatt nem figyeltem arra, hogy mit és mikor eszem, és az adagok is nőttek. Mint a képeken bizonyára látszik jónéhány kilót sikerült felszednem, és jócskán kigömbölyödtem.

Engem ez nem igazán zavar. A környezetem viszomt egyre több csipkelődő megjegyzést tesz az alakomra.

Mi a véleményetek a képekről? Szerintetek melyik képen hány kiló vagyok? 162 cm vagyok

elején(ennél voltam vékonyabb is) : [link]

közben: [link]

most: [link]

[link]

2012. máj. 17. 00:51
1 2 3 4 5
 41/49 anonim ***** válasza:

Tessék, '98 óta betegség:

[link]

2012. máj. 30. 16:28
 42/49 anonim ***** válasza:
Nekem meg kimondottan tetszik az alakja. A fölösleg ellenere nem egy szetfolyt hajtömeg. Van tartasa.
2012. máj. 31. 21:11
 43/49 anonim ***** válasza:
Ha pl a barátnőm lennél azt mondanám még vagy 10 kiló tetszene rajtad pluszban!
2012. jún. 8. 02:02
 44/49 anonim ***** válasza:

ez valami kamu kérdés.

a csaj a képen egyértelműen terhes.

2012. júl. 21. 22:02
 45/49 anonim ***** válasza:
Ez brutális . Mikor először megláttam a képeket arra gondoltam , hogy viccelsz , utána arra h terhes vagy , de mikor elolvastam a válaszokat rájöttem , hogy nem viccelsz. Ez nagyon durva. Az első képen se voltál olyan vékony , hogy híznod kellett volna , ott nagyon csinos voltál. De az utolsó kép brutális. Nagyon durván elhíztál.
2012. júl. 21. 22:35
 46/49 anonim válasza:

Tudom beteges és OFF: de amikor ilyen hízás képeket látok meg hasonlót nekem iylen érdekes érzésem lesz már régóta akartam tudni mitől??

válaszom: tényleg csúnyán elhíztál:( láttam már ilyet akkor is..sajnos te is hasra hízol..én is ilyen vagyok.. te le akarsz fogyni?

2012. júl. 21. 23:29
 47/49 anonim ***** válasza:
ez tuti hogy beetetős kérdés és fogyásról van szó csak a képek vannak felcserélve
2012. júl. 22. 12:38
 48/49 anonim válasza:
Azelsőn olyan 58 kiló a másodikon olyan 65 a harmadikon olyan 80 de ne keseredj el tök jól nézelki
2012. aug. 6. 15:27
 49/49 anonim ***** válasza:
"tök jól nézel ki" ..nektek mégis mit tetszik rajta? :O
2012. aug. 6. 16:27
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!