Túlzásba estem a "hízókúrával"? Előtte-utánna képekkel
Másfél évvel ezelőttig rendszeresen sportoltam, aztán mikor abbahagytam elkezdtem hízni, megtetszett, hogy kicsit gömbölyödtem, nőiesedtem (elején c. kép) . Emiatt nem figyeltem arra, hogy mit és mikor eszem, és az adagok is nőttek. Mint a képeken bizonyára látszik jónéhány kilót sikerült felszednem, és jócskán kigömbölyödtem.
Engem ez nem igazán zavar. A környezetem viszomt egyre több csipkelődő megjegyzést tesz az alakomra.
Mi a véleményetek a képekről? Szerintetek melyik képen hány kiló vagyok? 162 cm vagyok
elején(ennél voltam vékonyabb is) : [link]
közben: [link]
most: [link]
Az első képen se vagy vékonynak mondható.
De ha téged nem zavar, tojd le.
Ez elég durva! Tényleg nem zavar, hogy így nézel ki? :O
Na, mindegy, a számokról: az elsőn nem lehet annyira megsaccolni, de legyen mondjuk 55 kiló.
A másodikon 65.
A harmadikon 75.
Az utolsó képen mintha inkább terhes lennél.
Én is 162 cm magas vagyok,és nekem is nagy hasam van,de nekem lóg a hasam picit.Nekem 15 éve volt ilyen hasam mint az utolsó képen és akkor terhes voltam.Ha jól emlékszem majdnem 8 hónapos..
Nekem kimondottan tetszenek a husis lányok. A második kép teljesen jó. A harmadik negyedik képen azért már jól ki vagy combosodva, de még az akár bele is fér. Viszont ami a hasadat illeti... hát... az valami hatalmas. Totál olyan mintha súllyokkal lenne telepakolva. Olyan nagy és kerek még a te combodhoz képest is. Egyébként elég feszesnek tűnik.Szerintem ha nem lenne rajta háj, akkor is elég nagy volna.
az első képen szerintem is 55 körül lehetsz, a másodikon kb 70 a harmadikon közel a nyolcvanhoz
Ha ezt a kérdést a terhesség kategóriában látom így válaszolnék:
1. kép: 8 hetes
2. kép: 15 hetes
3. kép: 22 hetes.
De mivel nem ott olvasom kérdésedet így azt írom, hogy szerintem semmi baj a képekkel. Ha így jól érzed magad, akkor mással ne foglalkozz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!