Ezt az alakot milyen étrenddel és mozgással érheten el nyárig? (képekkel)
2012. febr. 17. 14:29
1/12 A kérdező kommentje:
kérlek ne mondjátok, hogy túl vékony a célalkat, mert így abszolut nemérzem jól magam a boromben!!
itt még egy kép: [link]
2012. febr. 17. 14:34
2/12 anonim válasza:
Csontot csak a kutyák szeretik!!.Miért kell valakire hasonlítani? V agy úgy kinézni mint ő?Miért nem érzed jól magad a bőrödben?
3/12 A kérdező kommentje:
nem akarok hasonlitani, errol a norol is csak annyit tudok, hogy modell...nekem az alakja tetszik és ezt szeretném elérni, és arra vagyok kiváncsi, hogy hogyan lehet?
2012. febr. 17. 15:04
4/12 anonim válasza:
Hát b+ kiugranék a börömböl, ha én néznék úgy ki, mint az elsö.
(Off: Nem konkrét az alkatra értve, de Miranda Kerr sztem elég gány... Az arca nagyon nem szép...)
5/12 A kérdező kommentje:
alkata tetszik, nem az arca
2012. febr. 17. 16:44
6/12 *gin* válasza:
nekem kb. az a cél, mint amilyen te vagy most :)
a kért alakhoz pedig szálkásító étrend és egy jól irányzott fotosopp :)
7/12 A kérdező kommentje:
mért minden photoshop, ami szép?
2012. febr. 17. 16:52
8/12 *gin* válasza:
nem, de ne gondold, hogy valakit csak úgy, mindenféle utómunkálat nélkül kitesznek egy címlapra vagy honlapra.
9/12 A kérdező kommentje:
akkor végulis, hogyan lehet elérni ezt az alakot photoshop nélkul?:)
2012. febr. 17. 17:55
10/12 *gin* válasza:
szálkásító étrend, súlyzós gyakorlatok, futás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!