Pontosan milyen étrenddel, milyen mozgással (időben hetente) lehet fogyni 4 kilót 2 hét alatt, ha 10 kiló feleslegem van? SOS!
Reggire barna vagy magvas, vagy rozs kenyér, 1 szelet
rá sajt felvágott, vagy rántotta főtt tojás ruszli, paprika paradicsom uborka, vagy 1 adag cornflakes tejjel, vagy cornflekes joghurttal,
tízórai gyümölcs
ebéd,sült hús főtt zöldséggel mint répa brokkoli borsó karfiol, húslevesből hús zöldség
uzsonna gyümölcs vagy joghurt
vacsora ismét hús főtt zöldséggel, vagy paradicsom paprika uborka összevágva, joghurtba valami knorr vsgy maggi saláta öntet por, azzal leöntve
ezeket eszem 2 hete, 71 voltam, most 68 vagyok
Én 2hete 74,5 kg voltam, most 70,5 vagyok úgy, hogy kihagyom a vacsit [kivéve szerdán], nem eszek édességet és nem nassolok.
De a fogyókúra elejében mindig száguldoznak lefelé a kilók,aztán kicsit lelassul a fogyás, úgyhogy kétlem, hogy továbbra is heti 2kgt fogok fogyni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!