Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Túlzásba estem a "hízókúrával"...

Túlzásba estem a "hízókúrával"? Előtte-utánna képekkel

Figyelt kérdés

Másfél évvel ezelőttig rendszeresen sportoltam, aztán mikor abbahagytam elkezdtem hízni, megtetszett, hogy kicsit gömbölyödtem, nőiesedtem (elején c. kép) . Emiatt nem figyeltem arra, hogy mit és mikor eszem, és az adagok is nőttek. Mint a képeken bizonyára látszik jónéhány kilót sikerült felszednem, és jócskán kigömbölyödtem.

Engem ez nem igazán zavar. A környezetem viszomt egyre több csipkelődő megjegyzést tesz az alakomra.

Mi a véleményetek a képekről? Szerintetek melyik képen hány kiló vagyok? 162 cm vagyok

elején(ennél voltam vékonyabb is) : [link]

közben: [link]

most: [link]

[link]

2012. máj. 17. 00:51
1 2 3 4 5
 21/49 anonim ***** válasza:
Én is pont azt akartam írni, mint a 17. válaszoló. Ez a zsigerek közti zsír nem feltétlenül most fog gondot jelenteni, hanem idősebb korodban. Amikor már nem biztos, hogy lesz annyi lehetőséged/időd/energiád a fogyásra, mint most lenne.
2012. máj. 17. 11:08
 22/49 anonim ***** válasza:
Az első képen voltál normál testalkatú. A másik kettőn már van túlsúly, nem is kevés. Nem egészséges és nem szép. A szervezetedet pedig nem kicsit terheli meg ekkora mértékű hízás ilyen rövid időn belül.
2012. máj. 17. 11:22
 23/49 anonim ***** válasza:

Nekem is kb 7 hónapos terhesen volt ekkora hasam, akkor 90 kg voltam a 165 centimhez. Nem, nekem sem lapos a hasam nem terhesen (65 kg vagyok), de nem így néz ki.

Elhiszem, hogy nem vagy az, mert itt is láttam már hasonlót, aki nem volt terhes, de ez érdekes tényleg...

Amúgy 85 az utolsó kép, 74 a második (szvsz a hasat leszámítva az volt a legjobb), az elsőre meg 62-t mondanék.

2012. máj. 17. 12:27
 24/49 anonim ***** válasza:

Hát igen azért van rajtad felesleg.

Én most kb olyan vagyok mint te az első képen (160/53 vagyok) és fogyni szeretnék még pár kilót.

Ha végig nézed a képeidet, nem gondolod, hogy az első képen jobban néztél ki, mint most?

Nos, ha úgy gondolod, hogy most jobban nézel ki akkor oké. De szerintem azért már téged is zavar egy kicsit, azért írtál ide. Végülis a te döntésed, ha így érzed jól magad... Szerintem sem kell ilyen drasztikusan venni a dolgokat, azért ez még nem hiszem hogy akkora felesleg, hogy komolyabb egészségügyi gondod legyen belőle, de persze azért néhanapján senkinek sem árt kivizsgáltatnia magát, szóval figyelj az egészségedre.

2012. máj. 17. 17:51
 25/49 anonim ***** válasza:
Véletlenül nem cserélted meg a képek sorrendjét? :P
2012. máj. 17. 22:26
 26/49 A kérdező kommentje:

nem cseréltem meg a képek sorrendjét.

egyébként azért tettem fel a kérdést, mert a környezetemben megjegyzéseket kaptam mostanában, de ezt már leirtam

1. kép 55 kiló, 2. 70kg, 3. 79kg

2012. máj. 19. 09:08
 27/49 anonim válasza:

Még a 70 is rettentően sok!

Én is 70 kg vagyok :( kb 2 éve híztam meg, előtte 58-60kg voltam, és még azt is nagyon sokaltam!

2012. máj. 19. 17:20
 28/49 anonim ***** válasza:

húú csajszi :) gyönyörű alakod volt az elején! ne haragudj meg érte de én arra a képedre szavazok:)

egyszer nagyon meghiztam én is, 54 ről felmentem vagy 72 re, borzalmasan éreztem magam....2 év alatt tudtam leadni, de aztán beállt 57-58ra...majd 2kg jött amit nem tudtam egy éve leadni, de közben várandós lettem most januárban, így majd utána fogom leadni...

ha jól érzed magad, akkor az a legfontosabb. én nem éreztem jol magam ezért fogytam le...

ha pedig nem jó igy, akkor kivánom hogy neked is jöjjön össze!!:)

2012. máj. 19. 18:41
 29/49 anonim válasza:
Szia! 55 kg-al nagyon csinos voltál. Ha jól is érzed magad nem feltétlenül jó ha ilyen a súlyod. Én jelenleg 65 kg vagyok és 9 hónapos kismama. Én személy szerint alig várom hogy tudjak mozogni. Én is 55 kg voltam terhesség előtt és én is 162 cm vagyok. Gondolom nincs gyereked még de szerintem ha csak arra is gondolsz milyen teher lesz rajtad egy terhesség során akkor gondold végig. Talán megérné kicsit fogyni ha nem is 55-re de 15-20 kg-tól megszabadulni! De ha meg is teszed ne másokért! Másrészt minél idősebb leszel annál nehezebb lesz leadni és nem hiszem hogy később is jól fogod magad így érezni. Sajnálom hogy ezt írom de én is a fogyás mellett voksolok. Bárhogy döntesz sok szerencsét!!!
2012. máj. 22. 17:19
 30/49 anonim ***** válasza:
41%
Bocs, én nem hiszem, hogy az utolsón csak 79 vagy. Én voltam már 82 is a 160 centimhez és jóóóóval vékonyabb voltam ennél, negyed ekkora hasam nem volt. Szerintem 90 felett vagy az utolsón.
2012. máj. 22. 19:16
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!