Az éhség ment az agyukra? Vagy ebben a kategóriában természetes hogy valaki látatlanba lenézi a másikat?
Feltettem már itt nem egyszer kérdést és elég gyakran olvasgattam is és mindig úgy jön le hogy akik nem testépítők azoknak gőzük sincs hogyan kell fogyni. Jó, ők akár 2-szer is ledobnak 10-20 kg-ot de az sem egészséges. Most akkor ezeknek az embereknek mi bajuk? Mert vannak emberek akiknek nem az a céljuk hogy 100%-ban zsírmentesek legyenek? Vagy mi? Már felfogni nem tudom ha valaki itt kérdez akkor miért kell máris bunkón válaszolni. Vagy bennem van a hiba és én vonzom be őket ennyire?
pl. itt is: http://www.gyakorikerdesek.hu/fogyokurak__egyeb-kerdesek__25..
Teljesen egyetértek.
Azt hiszik, hogy minden ember szervezete egyforma, azt hiszik, hogy csak egy igazság létezik, mármint az övék. És így, ahogy írod, azt hiszik, hogy mindenki olyan csupaizom, csupa szálka akar lenni, mint ők.
Még azzal sem foglalkoznak, hogy a témában kérdező, vagy hozzászóló esetleg egy idősebb korosztályú hölgy, vagy esetleg valami betegségből stb. felgyógyulóban levő valaki.
A múltkoriban egy kamionos kért fogyókúrás étrendet, rögtön bevágták neki, váltson életmódot, és kezdjen el naponta 3x test-edzeni! Kamionos! Agyrém! Az az ember napi 10-12 órát ül a volán mellett. Dolgozik!
Bocsi a kifakadásért, de max. egyetértek veled!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!