Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Milyen fogyókúrát válasszak?...

Milyen fogyókúrát válasszak? (lent pár info. )

Figyelt kérdés
Nő vgagyok, 170 cm 60 kg. Ezt én eléggé soknak érzem. Szeretnék fogyni kb. 10 kg-ot. Az lenne a krédésem, hogy mégis milyen fogyókúrát válasszak? Ma pl. ettem ebédre csirkemellet salátával+ most du. csak málnát és ásványvizet: DD.. elmentem biciklizni és este sztem elmegyek futni. Ezt igaz, csak most én saját kis fejem után csinálom, de kíváncsi lennék ötletekre, hogy nektek mégis milyen értrend vált be. Köszönöm a válaszokat előre is! : )
2009. jún. 24. 18:36
 1/2 Krisz85 ***** válasza:

Nem rossz ez, csak vannak hibák. Málnát ásványvízzel? nem volt izommunka, szerinted a málnából a cukor hova ment? hmm ? elárulom, zsírba. Biológia az egész.

Megtervezett étrdendre lenne szükséged, és csak ezután jöhet az edzés, amit a kajához kéne lőni, másképp csak toporogni fogsz sajnos egyhelyben, vagy ha lejön zsír, később rájössz, hogy kétszer háromszor könnyebben és gyorsabban is lejöhetett volna, sőt egészségesebben is, ha tudatosan táplálkozol.

Helyes sporttáplálkozási diéta kell: Anita Bean : Modern Sporttáplálkozás c. könyve.

2009. jún. 24. 23:29
 2/2 anonim válasza:
Sztem. ne fogyózz...1. ez az idális súlyod. 2. Inkább válts életmódot. Több zöldség és gyümi kevesebb édesség:)
2010. febr. 4. 15:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!