Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Milyen fogyókúrát válasszak?

Milyen fogyókúrát válasszak?

Figyelt kérdés

Az a problémám hogy mindig este jön rám az ehetnék, sokszor nem is vagyok éhes . Egész nap kibírom ha kell. De ha eszek napközben is rendesen akkor is rámjön az ehetnék este.

Mit tehetek?

Régebben tudtam mértéket tartani de ma már nem.

24/N

2011. aug. 24. 14:58
 1/4 anonim ***** válasza:

Erre most mit mondjak szerinted??? Költözzek hozzád és álljak a hűtő elé, ha este enni akarsz?? Ehhez elhatározás kéne.

Ha fogyni akarsz, reggel szánhidrátot, este fehérjét egyél (Ha akarod, ezt bővebben kifejtem, de ebben a topicban legalább 40szer leírtam, ha visszakeresed, az is jó). Legyen meg a napi öt étkezés. És SPORTOLJ...

2011. aug. 24. 15:15
 2/4 A kérdező kommentje:
valami ötletet vártam volna olyantól aki volt hasonló helyzetben.
2011. aug. 24. 15:21
 3/4 anonim ***** válasza:
Voltam hasonló helyzetben, azért írtam, amit írtam...elhatározás kérdése...
2011. aug. 24. 15:22
 4/4 anonim ***** válasza:

egész nap egyél normálisan így hátha jobban laksz

egyél túrót, zöldségeket, gyümölcsöt. húst, halat jól fogsz lakni és finomak is

ha nasira vágysz csirkemell barackkal, almával sütve , túró vagy joghurt gyümöllcse, almát túróval és egy kis mazsolával megtöltöd majd 10-15percig sütöd-nagyon fincsi:)

2011. aug. 24. 16:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!