SOS! 2hetes diétához keresek receptet, tudtok olyat ami bevált? Tudom hogy egészségtelen de bekell férjek a ruhámba 168/79kg
minek a koplaláshoz recept?
tudod hogy egészségtelen csak nem fogod fel mit jelent az a szó hogy egészségtelen. Engem nem érdekel az egészséged.
Egyél napi egyszer, nagyon szarul fogsz kinézni és rosszul fogod érezni magad de talán belefogsz férni a ruhádba. Felesleges a koplalást nőimagazinos agyamentségekkel megbolondítani, ugyanaz a hatás ha csak simán koplalsz.
Nemtudom milyen az egészségi állapotod ha megmakkansz vagy ha egy év lesz helyrehozni a hülyeséged én nem válalom a felelősséget. de sok sikert :D
Talán segít, épp eszűbb mint a többi sztárdiéta + edzés mehet mellé ezerrel, hozzáteszem 6 kiló nem 2 hét alatt jön fel, szóval leadni sem biztos hogy menni fog, mondjuk ha valaki csinál egy jó diétát első 2 héten 5 kiló súlyveszteség felléphet, báár az azt jelenti hogy túlzottan sok izmot veszített, ezt 6 héttel ezelőtt kellett volna kitalálnod
Nekem ez anno bevált, 2 hét alatt 8 kg lement, bár nem tudom rád hogy fog hatni, de szerintem gyors és hatásos.
A triumphal az a baj hogy ha nem fér bele a ruhájába akkor triumphba sem fér bele a ruhájába. Persze látszólag jobb alakja lesz de látod hogy nem az érdekli. De lehet hogy csak nem sikerült elsőre felfogni hogy a 2hetes diétától mindenképp rosszabb alakja lesz.
A tesztoszteron cikk hosszú és bonyolult ahhoz hogy elolvassa.
Tekintettel arra hogy az első válaszomat nem vette segítségnek, (hiszen minek is a valósággal foglalkozni ha az nem tetszik) , marad a narancs diéta.
Az való neked.
köszi a válaszokat nem nem 2 hét alatt hanem 6-8 hét alatt amíg nem jutottam el sportolni,nem azért mert lusta vagyok...és összevissza ettem
a szellemi képességeim is rendben vannak...gondolom fura hogy valaki gyorsan akar fogyni a mai világban :)
bármilyen tapasztalat érdekel gyorsdiétával
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!