Egészségtelen de sok is? Szerinted? Kcal?
Figyelt kérdés
Reggeli: 3db eper
tízórai: keksz háztartási ( 10db )
Ebéd: szezámmagos csirke+rizs
uzsonna: 2 pirítós NUTELLÁVAL
vacsi: egy paradicsom
+ 40perc futás ( kétszer 5perces sétával)
tudom hogy egészségtelen de ma nem nagyon figyeltem oda. ez így sok volt? valaki meg tudja mondani hogy mennyi kalória lehetett körülbelül? előre is köszönöm a válaszokat.:)
2012. márc. 26. 22:59
1/5 anonim válasza:
Regisztrálj, és ez az oldal kiszámolja neked:)
2/5 anonim válasza:
ha már nutellás kenyér (nyami) is van a menüdben, akkor jobb lenne felcserélnéd a reggelivel:)
3/5 A kérdező kommentje:
rendben köszönöm :)
2012. márc. 27. 06:55
4/5 anonim válasza:
Nem nuttellás kenyér egy diétában?
Teljesen mind1 hogy mikor eszed, a szemét kaja az szemét kaja, kevés is, max jojózol egyet...bodybuilder.hu/alapismeretek <--ha elolvasod és betartod menni fog ha nem akkor soha nem jutsz 1-ről a 2 -re
5/5 A kérdező kommentje:
Nem mondtam hogy diétázok csak súlyt tartok, hirtelen fogytam le betegség miatt és nem szeretnék vissza hízni.:) köszönöm a linket.:)
2012. márc. 27. 19:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!