Először is ott kezdeném, hogy én egy 18 éves fiú vagyok. (Pont ma töltöttem be) és most figyelj.112 kg :S 30/40 kg-tól szeretnék megszabadulni, úgy szeptember 1-ig. Kaphatnék segítséget?
bocsi az offért, megkérdezhetem, mit csinálsz New Yorkban?:)
amúgy szerintem lehetséges, nagy túlsúlyból könnyebb fogyni.
motivációnak ezt ajánlom:
Persze, nyaralni megyek a nagynénémhez, aki kint él, és felajánlotta, hogy ott tölthetem a nyarat.. Én pedig miért utasítanék el ilyen ajánlatot?:)
Igen, láttam a részeit, ezek adnak nekem erőt :)
Megtudlak érteni!! Nem is tudod mennyire!
Én is kövér voltam, 98kg, és én is ugyan annyi idős vagyok majdnem mint te. (Csak én szeptemberben töltöm a 18-at)
Szóval, elegem lett magamból, és tavaly január elsején elhatároztam hogy le fogok fogyni! Csak ez járt a fejemben, naponta több százszor elmondtam magamban hogy LEFOGOK FOGYNI!! Eleinte nem hittem hogy sikerülni fog, de még is sikerült!!! Először csak letöltött norbi Duci tréning DVD-jeire tornáztam, próbáltam oda figyelni a kajára is, mindenből ettem csak kevesebbet! ÉS MINDENNAP MIN 3 liter vizet ittam meg, és iszom is a mai napig! Ugyan is sokat segít a fogyásban, és segít abban is hogy a bőröd rugalmas legyen és ne nyúljon meg!
N utána amikor már kevésnek éreztem a DVD-re való tornázást (amit minden másnap végig csináltam), beszereztem egy szobabicajt és azon tekertem! Rengeteg tekertem, tekertem, tekertem, és egy tükör volt előttem, és mondtam hogy nem akarok igy kinézni, le fogok fogyni, és csak tekertem tekertem tekertem :), így ment sokáig.
Próbálkoztam a futással, de azt nem birom sehogyan sem! Én meg vagyok elégedve a biciklizéssel!! Ma már minden másnap letekerek egyszerre 25km-t, és emellett hetente 3-4 alkalommal járok kondizni, és már jött is fel izom!! Rengeteget változtam, néha magamra sem ismerek a tükörben.:) Ahh annyira jó hogy lefogytam :)
Ja és 65kg vagyok!!!! Összesen 32,5kg-ot fogytam tavaly január egy óta!!! A bőröm pedig szép feszes maradt!! Senki meg nem mondaná hogy valaha is kövér voltam! Sőt még az új ismerőseim sem nagyon akarták elhinni. :) Teljesen megváltozott az életem POZITÍV irányba. :)
Úgy hogy ha nekem sikerült, neked is fog!! Hajrá!
Ja, és boldog szülinapot!
Amúgy 4 hónap alatt ne akarj ennyit fogyni.!
1. szerintem nem is sikerülne.
2. ha sikerülne is csúnya lógós löttyedt lenne a bőröd, és hamar vissza híznád a leadott kg-ok többszörösét!
Boldog Születésnapot! :)
Tehát szerintem használd ki a jó időt! Pl. fuss, sétálj, röpizz, focizz valakivel. A lényeg, hogy mozogj.
Enned pedig muszáj, csak nem mindegy, hogy mit. A zöldség, gyümölcs nagyon jó ötlet. De rengeteg diétás étrend van fent a neten. Csak vizet igyál! Az MTV-n szoktad nézni a "A valaha kövér voltam" c. műsort? Abban rengeteg tippet találhatsz. De ne ess tulzásokba! Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!