Már nagyon szeretnék megszabadulni 7-8 kg-tól. Szerintetek ez jó így?
Olvastam a kardioról, de nekem nincsen szobabiciklim, ugrókötelem van ... valahol. Futni nem tudok menni, mert babakocsival nem lehet, párom reggel 6-kor indul dolgozni és csak délután 5-re ér haza, esetleg estére be tudom szorítani, de ez annyira az adott körülményektől függ, hisz akkor uzsonna idő van babámnak, fürdetés stb, de mindenesetre heti 2-3 alkalmat megpróbálok beszorítani.
De ugye ez nem elég. Itthoni torna javaslatok kellenének. Czanik Balázs féle capoera aerobic az jó? Mert az is emeli rendesen a pulzus számot. Utána gondoltam még egy kis 20 perces rékát vagy nem tudom. Úgy 2 naponta gondoltam edzeni.
Segítenél?
Mellette ennék én mindent, kiv. fehér kenyér és tészta, cukros ételek, löttyök (kiv a reggeli KV) és a zsírok. Csak mindenből kevesebbet, megnézve mikor mit eszek. De én az a tipusú ember vagyok, aki nem tud egy meghatározott étrendet tartani.
Most nem arról szólt a kérdés, hogy "párom ilyen, mit tegyek?". Inkább magára a kérdésre koncentráljunk. Köszönöm.
Nincsenek szülők, anyukám és anyósom már 15 éve, apósom most halt meg. Testvérem irtózik a kis gyerekektől, még ő is gyerek, 20 évesen. Barátnő, keresztanya dolgozik, iskolába jár, ráadásul nem is ebben a faluban lakik.
Úgyhogy ennyi amit ki tudok hozni a napomból.
Lenyomtam, nem rékát hanem balázst, 11-12-ig, majd sétáltunk a picivel. Én csinálom, csak nem vagyok személyi edző és ennyi telik tőlem. Ezért kérdeztem, hogy ez elég vagy nem? Mert ha nem akkor már csak a koplalás marad.
Napi szinten tudok 2 órát mozogni, egy torna és egy séta, közben cipelem néha ide oda babucit.
Igen várom a csodaválaszokat, hogy megmondja valaki, hogy várhatok-e ennyi mozgástól valamit vagy nem? Mert nem ringatom magam hiú ábrándokba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!