Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Már nagyon szeretnék megszabad...

Már nagyon szeretnék megszabadulni 7-8 kg-tól. Szerintetek ez jó így?

Figyelt kérdés

Olvastam a kardioról, de nekem nincsen szobabiciklim, ugrókötelem van ... valahol. Futni nem tudok menni, mert babakocsival nem lehet, párom reggel 6-kor indul dolgozni és csak délután 5-re ér haza, esetleg estére be tudom szorítani, de ez annyira az adott körülményektől függ, hisz akkor uzsonna idő van babámnak, fürdetés stb, de mindenesetre heti 2-3 alkalmat megpróbálok beszorítani.

De ugye ez nem elég. Itthoni torna javaslatok kellenének. Czanik Balázs féle capoera aerobic az jó? Mert az is emeli rendesen a pulzus számot. Utána gondoltam még egy kis 20 perces rékát vagy nem tudom. Úgy 2 naponta gondoltam edzeni.

Segítenél?

Mellette ennék én mindent, kiv. fehér kenyér és tészta, cukros ételek, löttyök (kiv a reggeli KV) és a zsírok. Csak mindenből kevesebbet, megnézve mikor mit eszek. De én az a tipusú ember vagyok, aki nem tud egy meghatározott étrendet tartani.

2012. márc. 20. 07:23
 1/8 anonim ***** válasza:
estére heti 4szer fél órára max biztos eltudsz menni futni olyan nincs hogy valakinek ne legyen ennyi ideje. a gyerekre majd az apja vigyáz addig. énse vagyok híve az előre egtervezett étrendeknek, de mindennap fogyis kaját főzök magamnak, reggel abonettet eszek sonkával egy kis túróval, este saláta, de ezeket is jól lehet variálni sose unalmas. szerintem nemrossz ahogy leírtad ha sima kajákat eszel akkor viszont vigyázz a mértékre. a többi oké.
2012. márc. 20. 07:55
 2/8 A kérdező kommentje:
A heti 4 alkalom lehet nem fog összejönni. Az elkövetkezendő 3-4 hétre minden péntek estére van tervezve. A hétvége csak a páromé (pecás, hajnal 3-tól este 5-6-7-ig, gondolhatod hogy ér haza), így az is kiesett. Marad a hétfő, kedd, szerda, csütörtök. Majd beszélek vele, de tuti nem mind a 4 napot fogja ideadni.
2012. márc. 20. 08:12
 3/8 anonim ***** válasza:
Ha heti háromszor egy órát ütemes sétával tolod a babakocsit, az is nagyon jó. Csak közben ne nagyon állj meg pihenni. Ugyanaz, mintha kocognál, csak figyelj a pulzusodra.
2012. márc. 20. 09:17
 4/8 anonim ***** válasza:
És nincs senki (szülők, barátnő, testvér) aki tudna vigyázni a picire egy kicsit?
2012. márc. 20. 09:29
 5/8 anonim ***** válasza:
mi az hogy nem ad neked oda 30 percet? tán csak a tiéd a gyerek? ne vicceljünk
2012. márc. 20. 09:34
 6/8 A kérdező kommentje:

Most nem arról szólt a kérdés, hogy "párom ilyen, mit tegyek?". Inkább magára a kérdésre koncentráljunk. Köszönöm.

Nincsenek szülők, anyukám és anyósom már 15 éve, apósom most halt meg. Testvérem irtózik a kis gyerekektől, még ő is gyerek, 20 évesen. Barátnő, keresztanya dolgozik, iskolába jár, ráadásul nem is ebben a faluban lakik.

Úgyhogy ennyi amit ki tudok hozni a napomból.

2012. márc. 20. 09:50
 7/8 anonim ***** válasza:
Na így nem fogsz lefogyni....csak a kifogásokat sorolod. Minek kérsz tanácsot? Várod a csodaválaszokat?Ha a baba mellett egész délelőtt tudsz gépezni , addig lenyomhatnál egy órácska Rékát is akár.
2012. márc. 20. 12:06
 8/8 A kérdező kommentje:

Lenyomtam, nem rékát hanem balázst, 11-12-ig, majd sétáltunk a picivel. Én csinálom, csak nem vagyok személyi edző és ennyi telik tőlem. Ezért kérdeztem, hogy ez elég vagy nem? Mert ha nem akkor már csak a koplalás marad.

Napi szinten tudok 2 órát mozogni, egy torna és egy séta, közben cipelem néha ide oda babucit.

Igen várom a csodaválaszokat, hogy megmondja valaki, hogy várhatok-e ennyi mozgástól valamit vagy nem? Mert nem ringatom magam hiú ábrándokba.

2012. márc. 20. 14:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!