Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért az utolsó pár kilótól a...

Miért az utolsó pár kilótól a legnehezebb megszabadulni?

Figyelt kérdés
Tapasztalom is, hogy az utolsó 2-3 kiló makacsul ragaszkodik... és sokaktól hallottam/olvastam is ezt. Miért?
2012. márc. 18. 21:35
 1/3 anonim ***** válasza:

1. Ez a test végső tartaléka

2. 99% csak ész nélkül diétázik súlyzós edzések nélkül, tehát a szervezet lebontja az izmokat is, tehát nem használ annyi energiát alapanyagcsere szinten, tehát egyre kevesebbet kéne enni a fogyáshoz, tehát átmegy koplalásba, tehát a szervezet minden bevitt tápanyagot raktározni próbál (tehát amint megint rendesen eszik újra meg fog hízni)

2012. márc. 18. 22:15
 2/3 A kérdező kommentje:
Értem. Én ugyan úgy étkezem mint eddig, és heti 6szor edzek leginkább kardiózok. Eddig 6 kiló ment le, de még 2-3 kilót szeretnék leadni. Csak belassult a fogyás, pedig nem éheztetem magam.
2012. márc. 19. 12:28
 3/3 anonim ***** válasza:
Semmi baj csak ne add fel :) Én is havi 1 kilókkal küszködöm, még másfél kg van hátra (168/54.9), hihetetlen lassú de egészséges és tartós a fogyásom így, a formás alakról nem is beszélve.
2012. márc. 19. 12:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!