Először is ott kezdeném, hogy én egy 18 éves fiú vagyok. (Pont ma töltöttem be) és most figyelj.112 kg :S 30/40 kg-tól szeretnék megszabadulni, úgy szeptember 1-ig. Kaphatnék segítséget?
1. Boldog Születésnapot!
2. Minden fogyaszt, amitől megizzadsz.
Én rühellek izzadni, ezért úszással fogytam le. Az volt a trükkje, hogy el kell kezdeni és egy óra múlva abbahagyni és közben nem állni meg.
Fél óra alatt el sem kezdődik a zsírégetés.
Köszönöm!
Sajnos erre felénk nincs esély úszásra, és, hogy őszinte legyek, nem is tudok.. A hasam, a combom felső része, és a fenekem ami úgy nagyon problémás, szóval nagy! Hallottam, hogy felülés, meg ilyenek segítenek, de mégis, nagyon megköszönném, ha valaki tudna egy értelmes tervet adni :)
Nem. 40 kilótól megszabadulni ennél több idő lesz, ez már most biztos. Legalábbis egészségesen. Ha egészségtelenül csinálod, akkor meg semmi értelme, mert a kitágult bőröd ott marad és lifegni fog rajtad, nem beszélve arról, hogy az izmaid is leépülnek közben, amitől a testednek nem lesz tartása/formája. Szóval ez az egy tuti, hogy NE AKARD AZONNAL!
40 kilót jó esetben 35-40 hét alatt lehet leadni rendes, egészséges életmóddal. Azért mondom a 35-öt, mert az elején biztos gyorsabb lesz a fogyás valamivel, mert a nagy testtömeg edzés közben több energiát igényel, így hamarabb használódik el a zsír, de ez le fog lassulni (miután lement a víz, azután is lassul egy kicsit). Ezért kell kitartónak lenned!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!