Az igaz, hogy aki fogyni akar annak este 5-6 után nem szabad semmit ennie?
Nem igaz.
Mi értelme annak, hogy reggel 7 és este 6 között (11 óra) 5-ször étkezel (2 óránként), utána pedig este 6 és reggel 7 között (13 óra) éhezel?
Én meg azt olvastam egy honlapon, hogy Hitler él. Ha érted mire gondolok. :)
Persze, úgy is lefogsz fogyni ha nem eszel 6 után, de 9re olyan éhes leszel, hogy meggebedsz, amit lehet h egy ideig tudsz majd csinálni, de pár hét és azon kapod magad h 10 órakor föletted a hűtő tartalmát. Én is fogyóztam így, tapasztalatból beszélek, vissza is jött mind. Amióta úgy étkeztem h lefekvés előtt 3 órával eszek utoljára, 15 kg-ot fogytam, nem vagyok éhes, nem virrasztok egész éjszaka mert korog és fáj a gyomrom, sokkal könnyebb az egész.
Utolsó: nem mindegy hogy mennyi volt a kiinduló súlyod és a felesleged...
Lefekvés előtt 2-3 órával kell vacsizni.
És mivel a nap folyamán aktív a szervezeted, ezért kell 5x enni, de ebből csak 3 a főétkezés. Szóval a másik 2 az nem számít főétkezésnek.
Amíg alszol addig is 'aktív' a szervezeted, de már csak a belső folyamatokra koncentrál.
19:51es vagyok.
170 cm a magasságom, 28 éves vagyok. Van egy 11 hónapos fiam.
78 kilóról fogytam 60-ra (bár az itteni "mérce" szerint még az is sok, mert állandóan azt olvasom, ,hogy ehhez a magassághoz kb 55 kilónak kéne lennem...)
Háttazért ez nem ugyanaz! Szoptatás alatt egy csomót le lehet adni..
És természetesen mivel előtte gondolom a kis csöppség fejlődését biztosítani kellett, akkor sokat ettél. Ezek után nem nehéz úgy visszafogni magad, hogy nem fejlődik semmi benned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!