Segítséég! Most akkor mit kell tenni, ha valaki le akar fogyni? Bővebben lent.
Naponta 5ször, a kalóriát számold és a szénhidrátokat oszd szét az étkezésekre úgy hogy estére minél kevesebb legyen és több fehérje (vacsira).
6 után nem enni akkor állja meg a helyét, ha 8-kor lefekszel. Amúgy lefekvés előtt 2-3 órával már ne egyél. (pl 11-kor fekszel le, akkor 8-9 között még ehetsz vacsit).
Azért jobb többször enni, mert a vércukrod sem esik le, hanem egyenletes marad (ezért a szénhidrátokból is jó a lassan felszívódó ch-kat választani), és nem tör rád a farkaséhség. 3óránként a legjobb étkezni. Valamint így az anyagcseréd sem lassul le, mintha csak 2szer ennél pl.
Hirtelen ennyit tudtam írni.
Amúgy ha megnézel bármilyen fogyis oldalt ahol vannak minta étrendek, ott is 5-6 étkezés van. (reggeli-10órai-ebéd-uzsonna-vacsora és esetleg utóvacsora is, ilyet is láttam már valahol, persze ez is lefekvés előtt 2 órával).
Első voltam.
Az elsö minden ertelmeset elmondott.
Csak azért irok, hogy tudd, másoknak is az a véleménye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!