Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Fogyókúráznom kellene? Szerint...

Fogyókúráznom kellene? Szerintetek?

Figyelt kérdés

160 cm magas vagyok, 55 kg.

Milyen edzéstervet tudtok ajánlani, hogy laposabb legyen a hasam? Szerintetek fogyókúráznom kéne? Értelmes válaszokat, köszi. 13/L

2012. ápr. 10. 18:53
 1/3 anonim ***** válasza:
0%
életmódváltás! :) ha fogysz kb. 6-7 kg-t nem fog megártani.
2012. ápr. 10. 19:14
 2/3 anonim ***** válasza:

Nem, 13 évesen semmiképpen sem kéne fogyókúráznod. Viszont egy kis sport senkinek sem árt meg, mozogj rendszeresen, mindegy mit, a lényeg hogy élvezd. Járj el futni, lépj be egy tánccsapatba, kosarazz, röpizz, biciklizz, görkorizz, stb. csak mozogj heti 2-3-szor. :)

Ha ezenfelül akarsz még tenni valamit, akkor egyél kevesebb édességet, helyette mehet a gyümölcs, plusz hagyd el a cukrozott löttyöket és a chipseket.

2012. ápr. 10. 19:50
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

6-7 kg-ot fogyni? Remélem az első csak viccelt, hihetetlen! Fogyni max 3kg, de inkább válts életmódot. Egészségesebb ételek, este már csak könnyűt és sport. Ne fogyózz, még fejlődésben, növésben vagy, nem szabad!!

Én is 160 cm vagyok, (én fogyózom, de 70-ről indultam szülés után )most 59 kg, és annyi szeretnék lenni, mint te vagy, lejjebb nem nagyon mennék. Voltam kevesebb is, de nem akarok már olyan lenni, ha megint nagylány lennék mint te, akkor sem. (3 gyerekes 30 éves nő vagyok)

Vigyázz magadra!

2012. ápr. 10. 21:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!