Ki kezd fogyókúrázni holnaptól? Valaki akar társat keresi a fogyókúrához?
Hat csajok en most ertem haza, ma nassolo napot tartottam, de csak azert, mert meghivtak nevnapra es pizzazoba mentunk, szoval hulyen jott volna ki, ha en egyedul kuksolok es bamulom a tobbieket, szoval megettem 2 szelet pizzat, de nem bankodok, estere csak zoldseget eszem es tobbet fogok szaladni, meg amugy sem akartam kiiktatni teljesen az ilyesmit az etrendembol. Neha ez is belefer.
De amugy miota 3 oranta eszem nem vagyok kivanos, sot meg a csokit sem kivanom, pedig en csokin kivul semmi mas edesseget nem szoktam enni :D:D:D:D
Brigi
Amugy tenyleg ne meregesd magad annyit, en pl. eldontottem, hogy majd csak egy honap mulva merem meg magam. Es annyi fogyozas es minden hulyeseg kiprobalasa utan tenyleg rajottem, hogy az a lenyeg, hogy hanyszor es emnnyit eszunk, persze a minosseg is szamit, de az ember nem dietazhat egesz eleteben, max. probalja kerulni a karos dolgokat.
Ez a 3 napom/napunk, szoval mar lassan haladunk az 1 het fele.
A pizza tényleg nem vészes, bár nem fogyókúrás étel, de a sajt meg a zöldségek miatt legalább valamennyire egészséges.
Reggel egy magvas csavart stangli, ebédre gombapörkölt tésztával,estére már kicsit lelkifurdalásom volt a sok szénhidrát miatt, ezért 3 virsli, meg egy alma.
Lejjebb ment egy kicsit a pocakom kedd óta :)
Hat szetvalasztos neked oltari szerencsed van.
En regen ott rontottam el, hogy a suli miatt semmit nem ettem este 7-8 ig, s aztan csak akkor kajaltam, hat alaposan megsinylette a testem az eveken at tarto helytelen etkezest.
De ma este azt hittem kiszokok a borombol, mert voltak balunk vendegek es egy csomo csokit kaptunk es mar csorgott a nyalam, de majd csak jovoheten eszem a nassolo napomon :D:D:D:D
Brigi
Hogy moriváljam a csüggedőket, én már 1,5 kilót fogytam. Semmi édességet nem ettem, és csak ásványvizet ittam. A többiről már beszámoltam.
Ma reggel egy kornspitz kiflit ettem. Délben egy sovány túró, egy alma és két szelet sonka lesz.
Hat en ma gyumolcs napot tartok, mert annyira kivanom a gyumolcsoket, hogy az valami hihetetlen...raadasul egezseges is.
Lanyok valami jo tornat nem tudnatok ajanlani estere a szaladas melle ?
Brigi voltam :D:D:D
Es gratulalok az 1.5 kilohoz. En ra sem merek allni a merlegre, majd 1 honap mulva :D:D:D, de kezdek szornyen felni, hogy nem erem el az alomsulyt :|
én ma cukkinit ettem rizzsel, estére majd még vmi zöldséget talán, én még nem fogytam semmit :(
kitartást
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!