Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Kb 500-600 Kcal napi bevitel...

Kb 500-600 Kcal napi bevitel megfelel egy diétához/fogyókúrához? Vagy el fogok sorvadni? :d

Figyelt kérdés
17 éves, 173cm, 60kg lány vagyok. Szeretnék lefogyni minimum 5kgt, de inkább többet. A fogyókúrámat 500-600 Kcal bevitel körül szeretném elkezdeni, és ha lemegy néhány kg kicsit többet ennék és eljárnék mellette futni. Ez nagyon kevés vagy tartható? Nem szoktam alapjáraton se sokat enni úgyhogy nem éhezek olyan durván. Ötletek? Tippek? Segítség? :)
2012. ápr. 4. 13:29
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

túl sok a szabadidőd, ahelyett hogy azon gondolkodsz mennyit egyél, tanulj, hogy felvegyenek főiskolára vagy egyetemre

amúgy 500 kalória igen kevéske

még a duplája is kevés egy fejlődésben lévő szervezetnek

2012. ápr. 4. 13:31
 2/7 A kérdező kommentje:
Kedves Sera :) nekem fontos hogy nézek ki, és hogy jól érezzem magam a bőrömben. Főleg nyáron. Mindjárt itt a bikini szezon. Csak zárójelben: (nem egy gagyi kis szakmunkáskézőbe járok :) lesz jövőm amiatt nem kell aggódni.) köszi a választ :)
2012. ápr. 4. 13:36
 3/7 anonim ***** válasza:

1. Én egy étkezésre eszem 500 kalóriát fogyáshoz (napi 3 étkezés + gyümölcs).

2. Nem kell fogynod, így is kimondottan vékony lehetsz. Ha nem, akkor azon az edzés (alakformálás) segítene, nem a koplalás.

3. Képzelődni lehet. A tény az, hogy ha lekoplalsz 5 kilót, visszahízol 8-at. Lekoplalsz 8-at, visszahízol 10-et. Magyarul: koplalással csak hízni lehet.

2012. ápr. 4. 13:48
 4/7 A kérdező kommentje:
"lekoplalok" néhány kgt de ezt nem a végtelenségig szeretném csinálni. Aztán ha eltűnik egy kis felesleg eljárok edzeni. :) és akkor tudtok esetleg ajánlani valamit? konkrét diétát, vagy fogyókúrát?
2012. ápr. 4. 14:00
 5/7 anonim válasza:

Szia!

Én is csináltam ezt de sajnos mindig csak pár napig bírtam. Nem tudom, hogy hogyan nézel ki, de szerintem maximum 5 kilót kell fogynod(bár nem is kéne). Én nagyon fáradt voltam a 4., 5. nap felé, de csak eddig bírtam. Ájulás is előfordulhat, kivéve ha ágyban maradsz. Viszont az is igaz, hogy így 2 hét alatt ledobhatod az 5 kilót, csak nehogy addig valami baj legyen. Én azt ajánlom, hogy ha nem annyira sürget az idő akkor emeld fel kb. 1000 kalóriára,így még sportolhatsz is mellette. Viszont utána sem ehetsz úgy kábé 3-4 hétig 1500 kalória fölött. Így tudod tartani a súlyt, rengeteg mozgással egybekötve. Ja..és így is szerintem 4-5 hét alatt le fog menni az 5 kiló. Sok sikert!!

2012. ápr. 4. 14:07
 6/7 A kérdező kommentje:
köszönöm :))
2012. ápr. 4. 14:08
 7/7 anonim ***** válasza:
bodybuilder.hu/alapsimeretek innen értelmes infót találsz a témáról
2012. ápr. 4. 19:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!