Ki kezd fogyókúrázni holnaptól? Valaki akar társat keresi a fogyókúrához?
sziasztok:) leirom a mai napom :)
8:00: 1 vékony szelet kalács, 1 narancs
12:30: 2 puff búza
15:45: 1 banán, 2 narancs
16:10: 1 pohár barna cukros zöld tea
18:45: 1 közepes adag spenót, 2 tükörtojás, 1 kis vékony meggyes rétes
Nos vélemények?:) várom kíváncsian:)
29-es: bejön, bizony, jó, hogy nem kell pár szál répán tengődni, de azért persze nem szabad túlzásba vinni a szénhidrátot.
30-as: kitartás, nagyon jól fogod érezni magad, ha ledobsz pár kilót, főleg ha majd észre is veszik mások :)
Sz.
HLA: ne vidd túlzásba a narancsot, mert meg fogod utálni, meg savat is csinál és éhesebb leszel (ez magánvélemény, saját tapasztalat alapján)
A cukor a teában, meg a rétes vacsora után, nem nagyon szerencsés, szerintem.
HLA szerintem a delutani etkezesek kozul egyet meg kellene probalnod valamikor delelottre iktatni.Talan kicsit kevesebb cukros dolog, de azert nem kell teljesen leszoktatni a szervezetunk a cukorrol. A heten tervezek en is egy nassolo napot, mert nem akarom kiiktatni a cukrot, de csak mertekkel, pl. egy Turorudi.
Pl. nekem igy nezett ki a mai napom
9.00- sonkas szendvics sok zoldseggel
12.00- egy bogre kakao cukor nelkul
15.00- natur joghurt es banan
18.00- zoldsegleves
21.00- 1 fott tojas sonkaval es retekkel
21.30- 3 km szaladas, utana 100 hasizom es egyeb gyakorlatok
...es persze a 2 l viz
En egyre jobban elvezem az egeszet, olyan megnyugtato es jo erzes, hogy teszek magamert valamit.
én tegnap egész jól tartottam magam, de ma ettem egy palacsintát reggelire.
Ebédre salátát fogok, vacsira zöldséglevest, kitartást magamnak és nektek
Polla
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!