Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ezt hogyan oldjam meg?

Ezt hogyan oldjam meg?

Figyelt kérdés

A múlt: 17 évesen éltem fénykoromat, ekkor a 168 cm-hez 58 kb voltam.

A jelen: 23 éves vagyok, a magasságom maradt, a súlyom 72 kg-ra gyarapodott.

A terv: 53 kg-ra szeretnék lemenni.

A probléma: nem bírom megenni a zöldségeket. Ha csak a szagukat érzem, a hányinger kerülget. Saláta, paradicsom, karfiol és ehhez hasonlók nélkül nem nagyon láttam diétákat, pedig sokat olvasgattam. De nem bírom lenyelni, mert azonnal jön vissza.

Egyelőre heti 1 alkalommal tudok edzeni, az 2 óra intenzív edzés(ritmikus gimnasztikázom), de úgy néz ki, emellé heti 1 balettet is be tudok iktatni rövid időn belül.

Érdekes, hogy amióta elkezdtem edzeni (3 hónapja), azóta nemhogy fogytam volna, felkaptam 5 kg-t. Viszont a kondícióm sokkal jobb, mint előtte. Ráadásul egyre könnyebb összehúzni a régi nadrágjaimon a cipzárat. A férjem állítja, hogy az az 5 kg izom. De én ezt valószínűtlennek tartom ilyen kevés edzés mellett ilyen rövid idő alatt.

Szóval, a cél 20 kg mínusz. Zöldségek nélkül.

Akinek van tippje, írjon. 23/N

2012. márc. 23. 04:00
 1/1 anonim ***** válasza:
hát ha nőtt a súlyod az azért van mert nem diétásan eszel melette..ami elég baj. elég fura hogy semilyen zöldséget nem szeretsz...mi az amit eszel?
2012. márc. 23. 08:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!