Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan fogyhatnék le?

Hogyan fogyhatnék le?

Figyelt kérdés

A kérdésem sablon, de az ok az nem. 20 éves vagyok, fiú és hatalmas melleim vannak, nem hormonzavar, hanem egyszerűen a kövérség, sokszor próbáltam már lefogyni, de sosem ment, pár kiló után feladtam. Szinte az utcára nem merek kimenni, olyan csúnyák a melleim. 1 hete minden nap felülésezek, fekvőtámaszozok (nem sokat, de rendszeresen. Mit tanácsoltok? Mi lenne a leghatékonyabb? Diéta, mozgás stb.

vagy 2 hónap alatt szeretném magam nagyjából kicsit rendbeszedni. (Kiskorom óta szégyellem magam a melleim miatt...)

Előre is köszönöm!

2012. márc. 18. 15:21
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Mondom én 131,6 kg voltam. Nem hasból fog fogyni legutoljára, ezt tapasztalatból mondom.
2012. márc. 18. 20:18
 12/17 anonim ***** válasza:
Kedves válaszoló szerinted hogy a ....-ba változna izommá már ne haragudj :)
2012. márc. 18. 20:19
 13/17 A kérdező kommentje:
Igazából a legfőbb cél, nem is feltétlen az, hogy fogyjak, hanem hogy a nőies mellek tűnjenek el.
2012. márc. 18. 20:32
 14/17 anonim válasza:

"Kedves válaszoló szerinted hogy a ....-ba változna izommá már ne haragudj :)"

C: 2008-ba volt egy edző(nem fontos) tanárom aki a kókuszgolyót tanította... és ő mondta nekem.

"nőies mellek tűnjenek el"Ne kerülj a börtönbe ...XXXD XXDD ezz cool :D na jó de ezt le kellet írnom:D

2012. márc. 18. 20:39
 15/17 anonim ***** válasza:

Ennyi baromságot rég olvastam:)))))))))))))

Gábornak van igaza,a zsir NEM VÁLTOZIK IZOMMÁ:)))az csak égni tud.... továbbá, a súlyzós edzésektől nem lesz izmos:) akkor az összes nőnek,hogy nincs 50-es karja???

megoldás...

heti 5edzés(3kardió-futás,bicikli,eleinte séta,úszás) és 2nap súlyzós edzés!!!!!!!!!!!!!

A súlyzs edzés elengedhetetlen a fogyáshoz,na és akkor a diétáról nem is beszéltem....

de ennyi súlyfeleslegnél orvoshoz kellene fordulnod....és ne cask a cicid zavarjon,hanem a 30-40kiló amit cipelsz amgaddal nap mint nap....ketchupfiúcska...nekem nincs az a pénz,hogy olyan pasival legyek aki 120kiló dagadt és gazdag.....szóval,inkább sportra búzditsuk:) és DIÉTÁRA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!4HAJRÁ

2012. márc. 18. 23:22
 16/17 anonim válasza:
Úgy legyen.Te jobban tudod ezeket a dolgokat.
2012. márc. 18. 23:26
 17/17 anonim válasza:
Eszembe jutott egy biztos módszer.Ha van egy kis pénzed és gyorsan le akarsz fogyni akkor egy gyors,könnyű és biztos javaslatom az hogy zsírleszívás.Egyetlen hátránya van ill 2 millió hátránya van...2 000 000 dezsőbe kerül egy normális cégnél ahol garanciát vállalnak és a bőrt is felvarrják úgy hogy egy masszőr sem tudja megalapítani hogy te egyszer 130 voltál.(a masszőrt csak úgy mondom)
2012. márc. 19. 16:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!