Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan fogyhatnék le?

Hogyan fogyhatnék le?

Figyelt kérdés

A kérdésem sablon, de az ok az nem. 20 éves vagyok, fiú és hatalmas melleim vannak, nem hormonzavar, hanem egyszerűen a kövérség, sokszor próbáltam már lefogyni, de sosem ment, pár kiló után feladtam. Szinte az utcára nem merek kimenni, olyan csúnyák a melleim. 1 hete minden nap felülésezek, fekvőtámaszozok (nem sokat, de rendszeresen. Mit tanácsoltok? Mi lenne a leghatékonyabb? Diéta, mozgás stb.

vagy 2 hónap alatt szeretném magam nagyjából kicsit rendbeszedni. (Kiskorom óta szégyellem magam a melleim miatt...)

Előre is köszönöm!

2012. márc. 18. 15:21
1 2
 1/17 anonim válasza:

"hatalmas melleim vannak"

legalább lesznek új barátaid... XD na jó ez nem volt humoros.

A legbiztosabb fogyás az az hogy nem eszel semmit csak almát.Almából viszont minden nap akár egy kilót is megehetsz mert az nem hizlal.

De a legjobb tanácsom neked meg mindenkinek hogy egyen-igyon mindenki annyit amennyit csak szeretne.Az élet véges így is úgy is.A lányoknak meg nem az számít hogy most mekkora a melled vagy a hasad,hanem az hogy milyen kövér a pénztálcád.Persze tisztelet a kivételeknek.

2012. márc. 18. 15:38
 2/17 A kérdező kommentje:
Ez így nagyon viccesnek tűnik..., de hidd el hogy nem az. Szeretnék végre lefogyni.
2012. márc. 18. 15:59
 3/17 anonim válasza:

Én 24-éves vagyok 130kg.Olyan nőm van amit bizonyos oldalak is megirigyelnének.És nem azért van ez a csak mert olyan szép vagyok...A pénz a legfontosabb dolog egy tizenévesnek.Hidd el.

De ha téged az egészséged is érdekel akkor foldjál le elég gyorsan mert szívinfarktus,cukorbetegség,agyvérzés és hasonló csodás dolgokban gyorsan bele törhet a bicska.

De hidd el hogy nem ezek számítanak.Menj kirándulgatni,biciklizni,mozizni és a többi.Nekem az első barátnőmet a Duna parton ismertem meg.Dobáltam a kacsáknak a kenyeret azt akkor odajön beszélgettünk és összejött.De nem volt egy szépség,és két-három hónap ""járás"" után sem tudtam vele lefeküdni mert olyan szégyellős volt hogy..na szóval ennyi.Menj mozogj és ne foglalkozz a mezei parasztokkal az utcán.

2012. márc. 18. 16:11
 4/17 anonim ***** válasza:
Én 131,6-ról indultam most vagyok 116kg. Az én tanácsom hogy figyelj oda az étkezésre, nézd meg a kalória szükségleted, az alatt egyél mindenképpen. Én kerékpározni szoktam ha az időm engedi, valamint súlyzós edzést csinálok. Arra figyelj hogy ne éheztesd magad, ha lefogysz akkor sem ehetsz többet, vagy mozoghatsz kevesebbet mert akkor visszajön.
2012. márc. 18. 19:57
 5/17 anonim ***** válasza:
Ja és januárban kezdtem
2012. márc. 18. 19:57
 6/17 anonim válasza:
Súlyzózni nem szabad akkor ha fogyókúrázol.Izommá fejelődik és attól bizony nem fogysz.Helyette inkább sétáljál vagy biciklizzél.Vagy ha nem "lóg"a hasad akkor fussál,lassú tempóval.Ha minden nap futsz 5 percet akkor hamar lemegy egy fél kiló hetente.
2012. márc. 18. 20:10
 7/17 anonim ***** válasza:
Viszont ha izmosodsz akkor meg több kalória kell az izmoknak.
2012. márc. 18. 20:12
 8/17 anonim ***** válasza:
Amúgy a zsír nem fejlődik izommá.
2012. márc. 18. 20:13
 9/17 anonim válasza:

Ez az elmélet csak annak jó aki~90k-s.Szerinted hogy néz ki az aki 130k és elkezd gyúrni a kezére? Közben persze a kis hasija meg kidudorodik C:

Egyébként aki fogy annak utoljára kezd lemenni a hasa.

2012. márc. 18. 20:16
 10/17 anonim válasza:

"Amúgy a zsír nem fejlődik izommá"

Rosszul tudod.

2012. márc. 18. 20:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!