Hogyan fogyhatnék le?
A kérdésem sablon, de az ok az nem. 20 éves vagyok, fiú és hatalmas melleim vannak, nem hormonzavar, hanem egyszerűen a kövérség, sokszor próbáltam már lefogyni, de sosem ment, pár kiló után feladtam. Szinte az utcára nem merek kimenni, olyan csúnyák a melleim. 1 hete minden nap felülésezek, fekvőtámaszozok (nem sokat, de rendszeresen. Mit tanácsoltok? Mi lenne a leghatékonyabb? Diéta, mozgás stb.
vagy 2 hónap alatt szeretném magam nagyjából kicsit rendbeszedni. (Kiskorom óta szégyellem magam a melleim miatt...)
Előre is köszönöm!
"hatalmas melleim vannak"
legalább lesznek új barátaid... XD na jó ez nem volt humoros.
A legbiztosabb fogyás az az hogy nem eszel semmit csak almát.Almából viszont minden nap akár egy kilót is megehetsz mert az nem hizlal.
De a legjobb tanácsom neked meg mindenkinek hogy egyen-igyon mindenki annyit amennyit csak szeretne.Az élet véges így is úgy is.A lányoknak meg nem az számít hogy most mekkora a melled vagy a hasad,hanem az hogy milyen kövér a pénztálcád.Persze tisztelet a kivételeknek.
Én 24-éves vagyok 130kg.Olyan nőm van amit bizonyos oldalak is megirigyelnének.És nem azért van ez a csak mert olyan szép vagyok...A pénz a legfontosabb dolog egy tizenévesnek.Hidd el.
De ha téged az egészséged is érdekel akkor foldjál le elég gyorsan mert szívinfarktus,cukorbetegség,agyvérzés és hasonló csodás dolgokban gyorsan bele törhet a bicska.
De hidd el hogy nem ezek számítanak.Menj kirándulgatni,biciklizni,mozizni és a többi.Nekem az első barátnőmet a Duna parton ismertem meg.Dobáltam a kacsáknak a kenyeret azt akkor odajön beszélgettünk és összejött.De nem volt egy szépség,és két-három hónap ""járás"" után sem tudtam vele lefeküdni mert olyan szégyellős volt hogy..na szóval ennyi.Menj mozogj és ne foglalkozz a mezei parasztokkal az utcán.
Ez az elmélet csak annak jó aki~90k-s.Szerinted hogy néz ki az aki 130k és elkezd gyúrni a kezére? Közben persze a kis hasija meg kidudorodik C:
Egyébként aki fogy annak utoljára kezd lemenni a hasa.
"Amúgy a zsír nem fejlődik izommá"
Rosszul tudod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!