Hogyan fogyhatnék gyorsabban?
Figyelt kérdés
mindenki szerint vékony vagyok .. de ezt én nem egészen igy látom és arra gyanakszom hogy csak hazudnak hogy jobban érezzem magam :////2012. febr. 22. 17:34
2/9 *gin* válasza:
hány cm/kg vagy? így mi hogy mondjuk meg? ha tényleg vékony vagy, akkor inkább nem adnék tippeket. meg különben is, gyorsan csak az anorexek akarnak fogyni...
3/9 A kérdező kommentje:
hát 175 cm 58 kg
2012. febr. 22. 18:00
4/9 anonim válasza:
Vékony vagy, de az anorexia felé ezek szerint jól haladsz!!!!
5/9 anonim válasza:
Vékony vagy, de nem kórosan sovány. :)
6/9 anonim válasza:
Komoly önértékelési problémáid vannak, az anorexia sem kizárt!
23/N
7/9 anonim válasza:
El kéne menned egy orvoshoz ő megmondja neked hogy nem kéne fogynod mert így is vékony vagy, így az anorexia felé tartasz,
ezek szerint testképzavarod is van
vigyázz az anorexia nagyon rossz betegség :(
és nagyon kevesen tudnak belőle 100% kigyógyulni
8/9 *gin* válasza:
csak viszonyításképp én is 175 cm vagyok és 70 kiló, de akárhogy is nézem 5-7 kilónál nem látok többet magamon. meg hát így sem sírom tele a párnámat, hogy jajjdeszarulnézekki
9/9 A kérdező kommentje:
köszi a visszajelzést :// lehet hogy fel kéne keresnem akkor egy orvost
2012. febr. 23. 17:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!