Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mennyi kg-nak tippeltek?...

Mennyi kg-nak tippeltek? Nagyon tulsulyos lettem. Hogy fogyhatnék le minél gyorsabban?

Figyelt kérdés
[link] Bármilyen ötletet,diéta tippeket várok,kérlek segitsetek,köszi elöre is
2012. jan. 6. 14:49
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
110, 1200 kalóriás diéta, mozgás..
2012. jan. 6. 14:54
 2/22 A kérdező kommentje:
és az hogy müködnek ezek a diéták?
2012. jan. 6. 14:56
 3/22 anonim ***** válasza:
63%
Megkérdezhetem, hogy miért vártál eddig?
2012. jan. 6. 14:57
 4/22 A kérdező kommentje:
próbálltam mindig,de nemment,most nagyon akarom.
2012. jan. 6. 15:02
 5/22 anonim ***** válasza:
62%

Ne számolj kalóriákat, mert belehülyülsz.

Egyszerűen mennyiségileg egyél kevesebbet, és mozogj naponta intenzíven la. 40-45 percet.

Ja, lónyál, csipsz, édesség elfelejtve.

2012. jan. 6. 15:11
 6/22 A kérdező kommentje:
megproballom,nagyon fontos ez most,köszi
2012. jan. 6. 15:22
 7/22 anonim ***** válasza:
Semmi nem látszik a fotón, plusz még takargatod is magad a kezeddel, így felesleges tippelni.
2012. jan. 6. 16:14
 8/22 anonim ***** válasza:

de érdemes számolni a kalóriákat!!! 1200 az pont jó, amikor nem edzel mellé

a mozgás jót tesz, de a diéta a legfontosabb ha fogyni akarsz és nincsenek csodadiéták

egy dietetikussal nagyon jó étrendet tudsz kialakítani, de elmondom az én módszerem:

egyél 5x közepes adagokat, a reggelit sose hagyd ki és legyen viszonylag bőséges lassan lebomló szénhidrátból... igyál csak vizet, kávét és teát cukor nélkül, kenyeret csak reggelire és abból is teljeskiörlésűt egyél... és az olajos/zsíros dolgokból is minél kevesebbet fogyassz, mellőzd a tésztát és a krumplit, kukoricát

ez szerintem minden hatásos diéta alapja, de a legjobb, ha figyelsz arra is, hogy reggel/délelőtt fogyassz szénhidrátot és délután/este már leginkább fehérjét

ilyesmi kajákra gondolok diéta alatt: túró, joghurt, sonka paradicsommal, sültcsirke ananásszal, csirkesaláta stb... könnyed és ehető kaják, a gyomrod is meghálálja

én 250-300kcal-ra lövöm be a reggelit és 500 körülire az ebédet

emellé egy 40-50perc mozgás naponta nagyon hatásos (akár séta is)

sok szerencsét és ne add fel

nagyon fontos felfogni, hogy a jelenlegi külsőd tükrözi a jelenlegi életmódod, így a fogyókúra végére egy egészségesebb életvitelre kéne átállni, amit hosszú távon lehet tartani... azaz nem kampányszerű önsanyargatásba kell fogni ilyenkor, hanem egy fokozatos életmódváltásba, hogy utána sose kelljen a kilókkal küszködni

jaaa és az alkohol hízlal így azt is csak mértékkel szabad inni (hetente, 2hetente keveset)

2012. jan. 6. 16:21
 9/22 anonim ***** válasza:

Jaj gyerekek már! Most ezen botránkoztok? Ő még nem is olyan vészes. Igen, kövér, de ennyi. Na bumm! Le tud fogyni még simán. Még nem kell talicskán tolni a mellét, vagy a hátsóját vontatni és olyan nagy csüngő "övtáskája" sincs.

Szóval le tudsz fogyni, normális étkezés és mozgással.

Nem tudom hány kg lehetsz, ehhez tudnom kéne a magasságod.

2012. jan. 6. 16:56
 10/22 A kérdező kommentje:
Köszi.körülbelül 165-170 cm vagyok,és nembaj,ha oltást kapok,épp ezért tettem ide ki,s megproballok lefogyni.
2012. jan. 6. 19:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!