Mennyi kg-nak tippeltek? Nagyon tulsulyos lettem. Hogy fogyhatnék le minél gyorsabban?
Ne számolj kalóriákat, mert belehülyülsz.
Egyszerűen mennyiségileg egyél kevesebbet, és mozogj naponta intenzíven la. 40-45 percet.
Ja, lónyál, csipsz, édesség elfelejtve.
de érdemes számolni a kalóriákat!!! 1200 az pont jó, amikor nem edzel mellé
a mozgás jót tesz, de a diéta a legfontosabb ha fogyni akarsz és nincsenek csodadiéták
egy dietetikussal nagyon jó étrendet tudsz kialakítani, de elmondom az én módszerem:
egyél 5x közepes adagokat, a reggelit sose hagyd ki és legyen viszonylag bőséges lassan lebomló szénhidrátból... igyál csak vizet, kávét és teát cukor nélkül, kenyeret csak reggelire és abból is teljeskiörlésűt egyél... és az olajos/zsíros dolgokból is minél kevesebbet fogyassz, mellőzd a tésztát és a krumplit, kukoricát
ez szerintem minden hatásos diéta alapja, de a legjobb, ha figyelsz arra is, hogy reggel/délelőtt fogyassz szénhidrátot és délután/este már leginkább fehérjét
ilyesmi kajákra gondolok diéta alatt: túró, joghurt, sonka paradicsommal, sültcsirke ananásszal, csirkesaláta stb... könnyed és ehető kaják, a gyomrod is meghálálja
én 250-300kcal-ra lövöm be a reggelit és 500 körülire az ebédet
emellé egy 40-50perc mozgás naponta nagyon hatásos (akár séta is)
sok szerencsét és ne add fel
nagyon fontos felfogni, hogy a jelenlegi külsőd tükrözi a jelenlegi életmódod, így a fogyókúra végére egy egészségesebb életvitelre kéne átállni, amit hosszú távon lehet tartani... azaz nem kampányszerű önsanyargatásba kell fogni ilyenkor, hanem egy fokozatos életmódváltásba, hogy utána sose kelljen a kilókkal küszködni
jaaa és az alkohol hízlal így azt is csak mértékkel szabad inni (hetente, 2hetente keveset)
Jaj gyerekek már! Most ezen botránkoztok? Ő még nem is olyan vészes. Igen, kövér, de ennyi. Na bumm! Le tud fogyni még simán. Még nem kell talicskán tolni a mellét, vagy a hátsóját vontatni és olyan nagy csüngő "övtáskája" sincs.
Szóval le tudsz fogyni, normális étkezés és mozgással.
Nem tudom hány kg lehetsz, ehhez tudnom kéne a magasságod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!