Hogyan fogyhatnék le?
Figyelt kérdés
Na, a célom egy cirka 5 kiló leadása (leginkább hájból :P) januártól a bikiniszezonig :) nem hiszek a villámdiétákban és megmondom őszintén én nem is tudom az ilyeneket betartani, ezért inkább elkezdem most. Nagyon sokat sétálok, de az nem kompenzálja, hogy sokat eszem, leginkább édességeket, csokit (húst nem bírok enni). Januártól heti 2-3 alkalommal eljárok aerobicozni (10 alkalmas bérlet), de úgy érzem ez nem lesz elég (mivel volt, hogy aktívan sportoltam, de semmit nem fogytam az ég világon), ezért természetesen az étkezésemen is szeretnék változtatni. Mit tudtok tanácsolni, azon kívül, hogy az édesség-habzsolást leredukálom? Este érek haza mindennap nap, úgyhogy azt eszem, amit édesanyám főz. Van esetleg vmi, amit mégis tudnátok tanácsolni? Pl Miből mennyit ehetek max és mikor, mennyi csokit ehetek (ha ehetek) meg ilyenek?2011. dec. 30. 20:43
1/4 anonim válasza:
Csoki max reggel, délelőtt, de inkább hanyagolni kéne. Édes jó anyád főzzön sok párolt zöldséget, répát, brokkolit, hozzá natúr csirkemellt, rizst, esetleg néhanapján krumplit. Estére keveset egyél, pl. tonhalkonzerv, pirítóssal vagy advancedebb szinten pufirizzsel. Igyál sok vizet, 3-4 litert egy nap. Egy nap ötször egyél keveset. Sok gyümölcs is mehet hogy legyen rostbevitel (persze nem négy banán magába). Fehérjeturmix edzés után. Pékáruk lassú leépítése majd elhagyása, pufirizzsel helyettesítés. Köret elhagyása, salátával helyettesítés. Igazából ez még több is lenne mint öt kiló, vagy ha ezt betartod, hamar lemegy és zsírból, nem izomból.
2/4 A kérdező kommentje:
csirkemell helyett, ha kis petrezselymes burgonyát eszek (attól kicsit jobban eltelítődöm, mint csak a zöldségektől, egyébként imádom a zöldségeket)? Persze fehérjefogyasztás az van, tejet iszom és egyéb tejtermékeket is fogyasztok, mint pl natúr joghurt meg kefír, de húst egyáltalán nem tudok enni.
2011. dec. 30. 21:10
3/4 anonim válasza:
Hát nem igazán. A ma kapható tejre - hacsak termelői - nem nagyon fognám rá, hogy fehérje, és amúgy is nagyon keveset tartalmaz. (Azért mert fehér még nem fehérjeforrás) Egyél helyette tojásfehérjét! A hús nem helyettesíthető krumplival, mert az szénhidrát. Ha nem tudsz húst enni, ajánlott a fehérjeturmix!
4/4 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy mi a krumpli, de én arra értettem, hogy az jobban eltelít (mintha csak zöldséget ennék magában).
2011. dec. 30. 22:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!