Hogyan fogyhatnék le mindenre elszánt vagyok csak nem tudom hogyan kellene elkezdeni?
Itt étrendeket és edzéstervet is találsz:
Rossz az oldal, illetve mindent jól ír le csak 1 nagy baki van benne. Attól hogy kevesebb energiát viszel be mint amenyit felhasználsz mi garanátlja hogy zsírt fogsz veszteni és nem izmot? És mi garantálja az egészséget?
Nem az a lényeg hány kcal, persze nagyvonalakban igaz az elmélet de ez ennél bonyolultabb.
fehérje/zsír/szénhidrát megfelelő aránya, minősége ,mennyisége + rost, vitaminok, ásványianyagok. Az oldalon lévő étrendek ilyesmivel egyáltalán nem foglalkoznak, pl tejföl van benne aminek 20%a telített zsír. Megemelt fehérjebevitel nélkül nem lehet az izomveszteséget elkerülni, a gépsonka az nem fehérje hanem műanyaggal dúsított ipari hulladék.
----
www.sargakapszula.hu
Ez egy könyv ami leírja az eddzéssel és táplálkozással kapcsolatos alapismereteket (ingyenes). Ha elolvasod garantálom hogy tudni fogod hogyan kezdd el. (nekem nagyon tetszik , rengeteg olyan dolgot leír érthetően amit én annó hosszú idő alatt a saját káromon tapasztaltam meg, ezért is reklámozom annyira).
Bocs hogy mindenbe belekötök, remélem olvasod ezt még Shaya de teljesen mindegy 3 nap alatt mennyi ment le. 1kiló zsír az vagy 9000 kcal amit nagyon jó esetben egy hét alatt használ fel a szervezetünk de ehhez tényleg mindent optimalizálni kell hogy ne pótolja a szervezetünk a zsírt és ne is tartsa meg más energiaraktárakat felhasználva. Sok sikert a diétádhoz (meg a kérdezőnek is) de ne méregessétek 3 naponta és ne akarjatok túl gyorsan fogyni. Ha egy hét alatt 2nél több kiló lemegy akkor ott már baj van , valószinüleg koplaltok és ha nincs szerencsétek zsírból egy deka sem megy le csak testúlyból.
(Ez valamenyire adottság kérdése is.)
Szerintem az a 2 kiló amugy csak abból adódik hogy más napszakban, más állapotban mérted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!