Hogyan fogyhatnék le a hasamról? Bőveben lent!
nem kell teljesen minden finom kaját megvonni magadtól! egyél naponta 5-6x kevesebbet és ne édességet,max naponta egy kocka csokit mozgás előtt pár perccel(azt olvastam hogy akkor nagyobb örömmel végzed a mozgást és nagyobb a munkavégzés és bőven ledolgozod azt az egy kockát) és persze mozogj sokat ehhez itt van pár tipp:
-Először melegíts be(kicsit mozgasd meg a nyakad,törzsed,lábad...)
-Aztán jöhet a kardió(futás,biciklizés,lépcsőzés,tánc,valami mozgósabb sport pl box,aerobik...stb)-ezek nagy részét otthon is csinálhatod ha letöltesz egy adott témához kapcsolódó dvd-t,cd-t megtanulod az alapokat aztán magadtól is menni fog
-Kardió után célzott mozgás(ilyenkor jöhet a hasprés,felülés,forgatott hasprés,forgatott felülés,lábemelgetés...)
-Ha még van energiád jöhet még egy kis kardió,ha nincs akkor nyújtsd le az izmait(akkor is ha van energiád,de akkor egyelőre csak a hasad)
Az időtartamuk mennyiségük:
-Bemelegítés: 5-10 perc
-Kardió:30perc-1 óra
-Hasizom: mindenből 20/25,aztán ezt növeld naponta 5-tel vagy 10-el 50-ig,aztán vissza ötösével/tizesével húszig/huszonötig
-Has lenyújtása:kb 2-3perc
-Kardió:hát amennyihez még van kedved
-Nyújtás: 5-10perc
Minden nap csináld meg és ha nem is egy alkalom után,de 2-3 hét alatt már látható lesz az eredmény(de még nem tökéletes),ha tovább csinálod akkor sikerülni fog,de ehhez kell 2-3 hónap legalább szerintem
Remélem segítettem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!