Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan fogyhatnék le a hasamró...

Hogyan fogyhatnék le a hasamról? Bőveben lent!

Figyelt kérdés
15 éves fiu vagyok, és a hasamon van egy kis felesleges zsír. Ha befeszítem a hasizmaimat, látszanak egy kicsit a kockák, és a hasam kemény. Viszont alaphelyzetben kissé puhány a hasam, ha leülök akkor a háj kidudorodik és gusztustalan. Nem úgy kell elképzelni hogy kövér vagyok, jó alkatom van, csak a hasamon van némi felesleg. Hogyan tüntethetném el? Napi X felülés segítene? Esetleg valami diétás étrend? Kérlek segítsetek! 15/F
2011. nov. 25. 20:09
 1/5 anonim ***** válasza:
Cukros, finomlisztes, szénsavas dolgok elhagyása és hasizmozás. Nem csak felülés, hanem páros láb emelés (az alsó izmokért). Könyöktámaszon, a nyújtott lábad kb 45 fokig felmeled majd le, de nem érheti a talajt. Szerintem 20 után már érzeni fogod:)
2011. nov. 25. 20:47
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a választ! Ki fogom próbálni:)
2011. nov. 25. 20:53
 3/5 anonim ***** válasza:
Nem létezik célzott fogyasztás. Nem ott fogsz fogyni, ahol mozogsz. A hasizomgyakorlatoktól (ha jókat csinálsz) erősödni fog a hasizmod. Fogyást ne sokat várj tőle.
2011. nov. 26. 12:15
 4/5 A kérdező kommentje:
Akkor mit javasolnál?
2011. nov. 26. 14:25
 5/5 anonim ***** válasza:

nem kell teljesen minden finom kaját megvonni magadtól! egyél naponta 5-6x kevesebbet és ne édességet,max naponta egy kocka csokit mozgás előtt pár perccel(azt olvastam hogy akkor nagyobb örömmel végzed a mozgást és nagyobb a munkavégzés és bőven ledolgozod azt az egy kockát) és persze mozogj sokat ehhez itt van pár tipp:

-Először melegíts be(kicsit mozgasd meg a nyakad,törzsed,lábad...)

-Aztán jöhet a kardió(futás,biciklizés,lépcsőzés,tánc,valami mozgósabb sport pl box,aerobik...stb)-ezek nagy részét otthon is csinálhatod ha letöltesz egy adott témához kapcsolódó dvd-t,cd-t megtanulod az alapokat aztán magadtól is menni fog

-Kardió után célzott mozgás(ilyenkor jöhet a hasprés,felülés,forgatott hasprés,forgatott felülés,lábemelgetés...)

-Ha még van energiád jöhet még egy kis kardió,ha nincs akkor nyújtsd le az izmait(akkor is ha van energiád,de akkor egyelőre csak a hasad)

Az időtartamuk mennyiségük:

-Bemelegítés: 5-10 perc

-Kardió:30perc-1 óra

-Hasizom: mindenből 20/25,aztán ezt növeld naponta 5-tel vagy 10-el 50-ig,aztán vissza ötösével/tizesével húszig/huszonötig

-Has lenyújtása:kb 2-3perc

-Kardió:hát amennyihez még van kedved

-Nyújtás: 5-10perc

Minden nap csináld meg és ha nem is egy alkalom után,de 2-3 hét alatt már látható lesz az eredmény(de még nem tökéletes),ha tovább csinálod akkor sikerülni fog,de ehhez kell 2-3 hónap legalább szerintem

Remélem segítettem

2011. nov. 29. 07:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!