Hogyan fogyhatnék a hasamról?
Mozgok eleget és nem is eszek sokat, de mégis nő a hasam.
Már próbáltam fogyózni de akkor meg a mellemből ment le egy kicsi.
187 cm vagyok és 62 kg.
Az elmúlt 2 napban amiket eszek.: növényi olajos tonhal, rozskenyér, szendvics az is zsömléből, gyümölcs.
Folyadéknak.: tej, víz, energiaital
Ezeket azért írtam mert hogy sokan mondták már h nem mindegy h miket eszem.
2naptól ne várj még semmit.
diéta alapja h. hagyd el a fehér lisztből készült ételeket ( igen a zsemle is ebből készül ) és a Cukrot.
ill. h. amiket felsoroltál mikor eszed. ( kajából szendvics felejtős ill. italból a tej és a energia ital is)
+ a mozgás sem mindegy h. milyen intenzitású stb.
felülések drágám meg edzőterem. Amúgy hány éves vagy? meg nekem nehogy azt mond hogy túlsúlyos vagy mert megkereslek és beleverem a fejedbe, hogy sovány vagy!
17,7 a te értéked és 18,5 alatt sovány!
24 múltam. kb 2 hónapja híztam meg. előtte jártam jeet kune do edzére ami nagyon jó volt kb fél évig jártam., de győzött a lustaságom.
Munkahelyre biciklivel járok, néha itthon is csinálok hasprést és szalagozok., de ez kevés ugyanis nem fogyok semmit. izmos a lábam, a kezem vállam jó úton halad, de a hasam reménytelen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!