Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hogyan szépítheném alakom,...

Hogyan szépítheném alakom, esetleg fogyhatnék, ha el szeretném tüntetni a hájt a hasamról? 14/L vagyok,160cm és 52 kiló.

Figyelt kérdés

Kérem kíméljenek a következő megjegyzések:

*Emeld fel a hájas p*csád és fuss egy kört*: Bocs, de nincs időm többet sportolni. Heti négyszer van 90 perces kézilabda edzés kemény futással(ha nem futok le 7km-ert edzés alatt akkor semennyit) meg gyakorlatokkal és hetente négyszer van 45 perces tornaóra. Sajnos mire hazaérek hullafáradt vagyok, nem tudok többet sportolni.-

*Miről beszélsz. Ez jó!" Bármit mond a testömegindex vagy a barátnődnek is hasonlóak a méretei nekem teljesen más alkatom van és tényleg van mit változtatni. A combjaim például összeérnek, de úgy hogy nagyon széles a csípőm, azt hiszem megközelíti a 85cm-ert.

Koplalni nem fogok, amúgy is nőnöm kell még, és szerintem rosszul teszik akik ezt csinálják. A víziváson már rajta vagyok(csakis szénsavmentes). 300 kalóriával lecsökkentettem a napi adagomat, így most olyan 1300 kalóriát viszek meg naponta. Ennél tovább nem szeretném levinni mert nekem a sport az első, és ez megkövetel legalább ennyi energiát, és inkább kevesebbet eszek többször. Ezeket a szabályokat próbálom már 3-4 hete betartani de egyszerűen nem történik semmi. Mit csinálok rosszul?

2010. jan. 18. 22:16
 1/5 A kérdező kommentje:
bocsánat, véletlenül rossz kategóriába tettem :( remélem így is számíthatok válaszokra
2010. jan. 18. 22:20
 2/5 anonim válasza:

szia

én 173 cm és 69 kg vagyok.. bár nem nézi ki belőlem senki ezt a súlyt azért zavar ha például lehajolok.. vastagak a karjaim nagyok a combjaim..

én most keményen kezdtem edzeni..

hétfőn capoeira/1óra

kedden kézilabda/2óra capoeira/1óra

szerdán kosárlabda/1óra capoeira/1óra

csütörtökön kézilabda/2óra capoeira/1óra

péntek futás/2 km capoeira/1óra

nem eszek sokat de tartalmasat.. viszont szőlőcukrot naponta megeszek egy zacskóval..

az a lényeg hogy mindenből egyek egy kicsit.. sajnos a fehérjére allergiás vagyok szóval ezt kihagyom.. pedig nagy szükség lenne rá.. igyál nagyon sokat.. naponta 3-4 liter vizet.. vagy cukormentes teát.. édesítőszert nem ajánlom mert mérgező anyagok vannak benne

lehet hogy most hülyeséget írtam.. és nem segítettem semmit de hátha..

2010. jan. 18. 23:04
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm, hogy leírtad. Szerencsére a család húsevő, inkább csirkét vagy pulykát szoktunk enni, de örök kedvenc nekem és apukámnak a hal :)
2010. jan. 19. 14:07
 4/5 anonim válasza:

az mért baj ha összeérnek a combjaid? elvileg az a normális.

írtad h neked más alkatod van. akkor esetleg azért nemtörténik semmi, mert neked ilyen az alkatod és csak drasztikus lépésekkel fogsz máshogyan kinézni.

nemtudom h a 85-ös csípővel mi a bajod, azis teljesen átlagos.

nekem nagyon úgytűnik h azért nemtörténik semmi, mert egyszerűen ilyen az alkatod, ésha elkezdenél fogynál, akkor is ezek a részek lennének, ahonnan legutoljára fogynál, ezt úgyértem h pl a melled összemenne, a kezed soványabb lenne, az alsó lábad szintén, de a hasad és a csípőd továbbra is majdnem ugyanakkora lenne, és csak torzulnál elfele.

a hasadra visszatérve, nemlehet h az nem csak háj, hanem még puffadás is mellé?

2010. jan. 19. 15:46
 5/5 A kérdező kommentje:
nem, nem puffadt a hasam... mert nem feszed, elég nagy felületet meg tudok fogni.. de oldalról megnézem tényleg nagyon sovány vagyok. de csak oldalról. de a kezemen tényleg van zsír, tehát van mit fogyni is. akkor elfogadom magm ilyennek. csak egy kis derék kéne :D
2010. jan. 19. 20:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!