Könnyűsúlyra hogyan fogyhatnék le?
Figyelt kérdés
15 éves lány vagyok, evezek. 173 cm magas, 62 kg. Viszonylag van rajtam izom elég (átlag lányoknál kicsit izmosabb vagyok) de 2-3 kg zsír is van rajtam, de még nem vagyok dagadt, csak van rajtam anyag rendesen :D. csontozatom átlagos, lábaimnál kicsit vastagabb az átlagnál, karjaimon kicsit vékonyabb, de semmiképpen nem nehéz a csontozatom. 57 kg-ra hogyan tudnék úgy lefogyni, hogy ne veszítsem az erőmet el?? lehetséges ez? tavaly voltam 58-59 kg is, de gyengébb voltam, viszont kevesebb felesleggel, tehát egyszer 1 éve már szinte sikerült. ehhez full izomnak kellene lennem?? az lehetséges, hogy a 2-3 kg zsírt és még 1-2 kg vizet leadnék úgy működne, hogy versenyezhessek, egészségesen, eredményesen (ne legyek rosszul vízhiánytól, ásványianyag, vitamin stb. hiánytól)?? milyen praktikát ajánlotok ennek a megvalósításához?2011. jún. 7. 21:00
1/1 anonim válasza:
Nem tudom hogy állsz a kalória számolással,de általa könnyen sikerülhet.
Csökkenteni kell a szénhidrát bevitelen.
Nem drasztikusan,csak olyan 2-300kalóriát.Ezzel arányosan meg növeld a fehérjebevitelt.
Ha nem elég a csökkentés,akkor 2 hét múlva megint csökkentesz.
Szaknyelven-belövöd a ch-t:).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!