Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Nagyon elrontottam? (étrend) :s

Nagyon elrontottam? (étrend) :s

Figyelt kérdés

Azt hiszem eléggé elrontottam a mai étrendem:s

Reggeli:

*1 melegszendvics:50g kornspitz kifli+ 50gcsirkemellsonka +30g light trappista+1paradicsom

*3dl 0,5%-os tej

Ebéd:

*Saláta: 14dkg savanyúkáposzta,10dkg retek, 15dkg uborka

*Omlett 70dkg csirkemellsonkával, 1 egész tojásból és 2 fehérjéből

*mellé 2 szelet puffasztottrizs 50g 0,9%-os cottage cheese-el(túrószerű cucc) megkenve

ÉS ITT JÖN A BIBI!!!

Anya csinált isteni finom rakott karfiolos cuccot még tegnap, nagy nehezen megálltam, hogy ne egyek belőle, de éjjel azt álmodtam hogy azt ettem. És ma nem bírtam magammal, úgyhogy a maradékból ettem. Van benne: fehérrizs, csirkemellpörkölt, karfiol,tejföl

1kistányérnyit ettem ebéd után másfél órával, de ez nem lett belekalkulálva a mai étrendembe :(

Vacsorára fehérje shake-et ittam, vízzel kikeverve.

Tudom, hogy nyafogásnak tűnhet, de egy-egy iylen bűnözés után annyira rosszul érzem magam :(

2012. márc. 14. 20:20
1 2
 11/12 *gin* ***** válasza:
előző, gratulálok, büntesd csak magad :D milyen érdekes, hogy én ma ettem egy nagy adag zabkását, 2 melegszendvicset, zöldséges rizst csirkével, joghurtos túrókrémet meg citromos fehérjeport, és heti 0.7-1 kg-t fogyok... igazad van, sokkal faszább almán élni :D
2012. márc. 16. 02:28
 12/12 anonim ***** válasza:
gin* válasza: attól hogy nem zabálod ki magad kenyáig nem bünteted magad.csicska
2012. márc. 16. 17:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!