Étrend, elrontottam?
1 hete fogyókúrázom, múlt hétfőn kezdtem, 5 nap után mértem meg a súlyom és le is ment 1 kg.
Mai étrendemet úgy érzem rendesen eltoltam. :S
Reggel ettem egy tojást, délelőtt 1 narancsot, 4 puffasztott rizst ('szendvicset szoktam belőle csinálni, így közéjük vajkrémet teszek :D). Mikor hazaértem ettem húslevest (tészta nélkül) és jégsalátát öntettel. Ami nem kellett volna az étrendbe az az, hogy ettem 1 virslit és 2 kiskanál nutellát. :S Nem tudom miért voltam ilyen torkos.. Vacsira egy almát ettem.
És Rubint Réka tornát csináltam (40 perc).
Holnap így talán kevesebbet kellene ennem?:/
A lehurrogó válaszokat nem veszem figyelembe.
Köszi
nem kellene kevesebbet enned. ez így rendben volt, azt leszámítva, hogy a vacsid és a reggelid elég kevés. vacsira inkább fehérje kéne, mint alma.
az ebédet illetően pedig a virsli egyáltalán nem gáz, igaz h szemét kaja, de 1től nem fogsz elhízni, a nutellával kapcsban pedig nem kell aggódni, 1-2 hetente teljesen rendben van. szokták is mondani, hogy ha édességet kívánsz, inkább engedj meg magadnak heti 2-3 kocka csokit, minthogy felfald a hűtőt az édességhiány miatt :)
Ja igen és a nutella miatt nem kell aggódnod:) A 40 perc szerintem lazán eltünteti:)
Bárcsak én is vissza tudnám ennyire fogni a kajálásomat:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!