Nagyon elrontottam? (étrend) :s
Azt hiszem eléggé elrontottam a mai étrendem:s
Reggeli:
*1 melegszendvics:50g kornspitz kifli+ 50gcsirkemellsonka +30g light trappista+1paradicsom
*3dl 0,5%-os tej
Ebéd:
*Saláta: 14dkg savanyúkáposzta,10dkg retek, 15dkg uborka
*Omlett 70dkg csirkemellsonkával, 1 egész tojásból és 2 fehérjéből
*mellé 2 szelet puffasztottrizs 50g 0,9%-os cottage cheese-el(túrószerű cucc) megkenve
ÉS ITT JÖN A BIBI!!!
Anya csinált isteni finom rakott karfiolos cuccot még tegnap, nagy nehezen megálltam, hogy ne egyek belőle, de éjjel azt álmodtam hogy azt ettem. És ma nem bírtam magammal, úgyhogy a maradékból ettem. Van benne: fehérrizs, csirkemellpörkölt, karfiol,tejföl
1kistányérnyit ettem ebéd után másfél órával, de ez nem lett belekalkulálva a mai étrendembe :(
Vacsorára fehérje shake-et ittam, vízzel kikeverve.
Tudom, hogy nyafogásnak tűnhet, de egy-egy iylen bűnözés után annyira rosszul érzem magam :(
Semmi bajod nem lesz tőle, nehogy már ne edd meg anyukád főztjét soha többet.
Tarts mértéket, figyelj oda a mozgásra, és nincs min aggódnod.
én simán eszek csirkehúsból készült rakott dolgokat diéta esetén. persze tejföl helyett natúr joghurttal, de nem hinném, hogy ez most sokat számítana. A mai napod szerintem tökéletes volt még így is, már ha nem vagy extrém alacsony, vagy nagyon túlsúlyos.
Annyit tudtál volna javítani a dolgon, ha megcserélted volna az ebédet a "ráadással", mivel a rakott cucc korrekt ebéd lett volna, és utána az omlett jó lett volna uzsinak. a sorrend a fehérje:ch arány miatt lett volna fontos.
a csirkemellsonka meg az előző válaszolókkal ellentétben szerintem nagyon is jó, már ha minőségi. A Saga selyemsonkája pl. 98% húst tartalmaz (szemben az olcsó 60%-osokkal) és 2-3% zsírt. Persze tény, hogy arányaiban a csirkemell olcsóbb, de néha igen is finomabb egy sonkás szendvicset enni, mint folyton csirkemellet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!