14 nap alatt 9 kilót fogytam! Veszélyes? Lent:
Figyelt kérdés
Ez nyáron történt, amikor két hétre angliába küldték a szüleim. 57 kilósan mentem el 168 cm voltam. Nem nevezhető túlsúlynak. Nem akartam lefogyni, de valahogy sikerült pedig nem kevés finomságot ettem :P :). Azt hittem hogy hízni fogok, de amikor ráléptem a mérlegre, 48 kilót mutatott. Nem tett jót, mert a melleim szinte speak lettek, és a bőröm se túl feszes! Most 170 cm vagyok 52 kilóval2012. márc. 2. 15:55
1/3 anonim válasza:
Az biztos, hogy nem egészséges. Nincs valamilyen hormonális betegséged (pajzsmirigy)?
2/3 anonim válasza:
A normális tartománynak nagyon az alsó határán van a súlyod. Ez persze lehet alkati dolog is, de ha a családodra nem ez a jellemző, érdemes kivizsgáltatni magad. Azt mondjuk nem írtad, hány éves vagy. Ha 14 körül, ahogy sejtem, akkor egyelőre nem kell aggódni.
3/3 A kérdező kommentje:
16 vagyok, és semmi betegségem sincsen. A vékonyság inkább anyumra jellemző! Köszi a válaszokat!
2012. márc. 2. 17:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!