Két hét alatt 5 kilót fogytam, mit tegyek, hogy ne legyen semmi bajom, de ne is jöjjön vissza?
Figyelt kérdés
Szeptember óta fogyókúráztam, ésszel, sok fehérjével, edzéssel, de két hete szakítottam. Azóta nem bírok enni se sósat, se édeset, se hideget, se meleget. Minimál mennyiségeket eszem, olyankor igyekszem magamba erőszakolni valami kis csirkét meg zöldséget, de leginkább a kávé, a cigi és a gyomorgörcs megy. Nem akarok megbetegedni, szedek vitamint, és napi egy fehérjeturmixot leerőszakolok. Ugyanakkor a fogyásnak örülök, most így összesen 12 kilónál tartok, de legalbb 8 még mindig van rajtam. Szeretnék tovább fogyni, de nem ilyen áron. Edzeni járok most is, de egyre rosszabbul bírom.2012. febr. 25. 10:06
1/1 anonim válasza:
Nem akarok hülyeséget mondani, de valószínű hogy amint visszaállsz normál étrendre vissza fognak mászni a kilók. Legalábbis én is voltam ugyanilyen helyzetben, alig ettem valamit, le is fogytam de ahogy újra elkezdtem enni normálisan, visszajöttek a kilók...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!