Ezzel a fogyókúrával fogytam le ha ezt folytatom nagyon veszélyes lesz?
Figyelt kérdés
13 éves lány vagyok 167 cm és mostmár csak 50 kiló.Ezzel a fogyókúrával fogytam le egésznap csak egy fél szendvicset ettem amibe zsírmentes sokna volt, meg mellette még 3 almát.Ha ezt folytatom veszélyes lehet?mert le akarok fogyni 45 kióra.2009. szept. 4. 17:37
1/8 A kérdező kommentje:
Jah és mellette mindenap tornázok fél órát:)
2009. szept. 4. 17:39
2/8 anonim válasza:
igen veszélyes !!! miért nem lehet azt megérteni hogy nem igy fogsz fogyni ha koplalsz ezt értsétek már meg !
3/8 anonim válasza:
nagyon veszélyes, már így is elég rosszat tettél magadnak. a magasságodhoz az 50 kg is kevés, nem hogy a 45, főleg hogy még serdülsz. gondold át a dolgot, mi a fontosabb? hogy 45 legyél, de kórházba kerülj, csúnyák legyenek a körmeid, a hajad a vitamin hiánytól, száraz legyen a bőröd vagy nem kínzod tovább magad és nem leszel gebe és csúnya és halott. fontold meg, légyszíves. minimum 2000kcalt kéne fogyasztanod, amit te eszel az max 500kcal.
4/8 anonim válasza:
Igen, veszélyes, és emellett azért is őrültség mert már az 50kg is kevés a 167 cm-hez, fogyókúrázzon az akinek valóban szüksége van rá, és ne az aki már így is sovány! Ha formálni akarsz a testeden sportolj, és ne végezz ilyen hülye drasztikus fogyókúrákat, pláne a Te korodban ne... Vagy talán maradandó károsodást, hormonproblámákat, elmaradó menstruációt szeretnél és nem normálisan fejlődni?? A szüledi tudnak arról hogy így táplálkozol?
5/8 A kérdező kommentje:
Öööö..Apukám szokott csomagolni kaját a suliba és annak a kajának is csak a felét tudom megenni..Mert már összeszűkűlt a gyomrom...Nem tudok micsinálni..Ha meleg kajára nézek rosszul leszek....Csak a gyümölcstől nem leszek rosszul...
2009. szept. 5. 12:14
6/8 anonim válasza:
ez rettentő ártalmas hidd el!
nagyonveszélyes :S én 14 éves vagyok, 176 cm és 55 kg. énis ezzel a fogyókúra félével adtam le másfél hónap alatt kb 9-10 kgot. amibe azért ha belegondolsz nagyon ijesztő. szerintem semmiképp ne folytasd ezt a dolgot, mert engem anyu már kórházba akar vinni. azonkivül, ha nem eszel nem csak hogy összeszűkűl a gyomrod, de ki is lyukadhat. [alias gyomorfekély]. meg attól, hogy nem eszel lelassúl az anyagcseréd is, ami azt jelenti,hogy méglassabban fogsz fogyni! meg amúgy is. gondolj bele, kérdezd meg barátaidat, hogy tényleg szép lenne-e az,hogy csont és bőr vagy? nem éri meg hidd el..undorító látvány ha valaki ugy néz ki.
7/8 anonim válasza:
de igenis tudsz mit csinálni, legalábbis ha akarsz. magadba kell erőltetned valami normális ételt is, különben komolyan csak a koporsóban fogod élvezni a soványságod, aminek lásd be, hogy nincs semmi értelme. tudom, nem egyszerű, de rajtad múlik.
8/8 A kérdező kommentje:
Köszi a tanácsokat próbálkozom:)
2009. szept. 6. 17:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!