Másfél kilót fogytam 3 hét alatt, nem veszélyes ez?
Barátnőm ugyanennyi idő alatt 2 kg-t fogyott a cukros diéta során. Előzőleg 10-et hízott. A gyereknek semmi baja, minden rendben van! (sőt, így elkerülheted további bajok kialakulását, amit esetleg a cukor okozna)
Nem "kötelező" 10-20 kilót felszedni. :)
Szia!
Én 21+5 hetes vagyok, de eddig még egy dekát nem híztam, sőt, fogytam 5 kg-ot. Bár hál' istennek nekem nem kell diétáznom, csak egyszerűen így alakulok. Biztos a többszöri kevés evés miatt van ez így. Amíg a bab jól van, sztem ne aggódjunk!!!
Boldog babavárást!
Szia!
Én már 36 hetes vagyok és én is diétázom terhességi cukor miatt. Fogytam kb 3kg az elején, amit azóta is tartok, nem hizok semmit, csak a pocakom nő. Kórházban vagyok más problémák miatt, tehát figyelnek rám. A dokik azt mondják ne aggodjak, mert a baba elveszi, ami neki kell és szépen fejlődik. Nyugodj meg nem probléma, hogy fogytál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!