Ha 33 hetesen befektetnek a László Kh-ba (fertőző osztály) akkor az mennyire veszélyes a babára?
Kezemben a beutaló, de rettenetesen félek :(
Nincs kimutatható fertőzésem, de mégis oda akarnak küldeni felvételre :(
Félek, hogy "összeszedünk" valamit :(
Már terhesség előtt is hánytam, de jött a baba és félbe kellett hagyni a vizsgálatokat (MR-re nem mehettem)
Azóta a hányás csak rosszabb lett :(
Azért biztos, hogy nem a babától van, mert már terhesség előtt is volt.
Tuti nem fertőzés mert január óta tart...
:(
Háziorvos a nőgyógyászhoz küldött, az vissza a háziorvoshoz...az meg már nem tud mit kezdeni a dologgal írt egy beutalót a Lászlóba :(
Akkor semmi képpen sem. Ha hánysz, akkor az gasztroenterológiára tartozik, tehát vagy oda, vagy belgyógyászatra kellene menned. A fertőző osztályra FERTŐZŐ betegeket vesznek fel, gondolom nem lett mindenki más is hányós körülötted - ebben az esetben pedig nem fertőzésről van szó.
Szerintem hívd fel annak a kórháznak a belgyógyászatát, ahol amúgy is szülni szeretnél, mondd el, mi a problémád, és kérdezd meg tőlük, tudnak-e fogadni beutaló nélkül egy kivizsgálásra. Lehet, hogy csak beutalóval tudnak majd fogadni, akkor vissza kell menni sajnos a háziorvoshoz a beutalóval (én vinném magammal a férjemet, hogy ő elintézze a vitatkozás részét).
Köszi a válaszokat!
Senki más nem hányt a családban.
Az 1. nőin fogok szülni, ott nincs belgyógyászat :(
A háziorvosom adta a beutalót a Lászlóba :O
Komolyan kétségbe vagyok esve, hogy mi lesz???
Ha itthon maradok az sem jó, mert minden kijön belőlem :(
Én kibírom, de a babának tuti nem tesz jót :(
A vérképem már így is ramaty :( (ionok-máj-vese stb...)
De a Sote-nak van belgyógyászata, csak nem az 1-es épületben van. Hívd fel őket, intézményen belül leszel, max. nem abban az épületben, de az nem számít.
Elérhetőség:
1083 Korányi Sándor u. 2/a.
Telefon.: 459-1500
Fax.: 313-0250
web: www.bel1.sote.hu
És még ezt is találtam:
Járóbeteg szakambulanciák
Álatlános belgyógyászat
Új betegek fogadási rendje: Előzetes bejelentkezés nem kell, azonnal fogad
Telefon: 210-0278/51579
Rendelési idő: 8.00-12:00
Nagyon szépen köszönöm!
Sokat segítettél!
Ez nekem eszembe sem jutott!
Köszönöm még egyszer!
Hívom is őket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!