Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek?

Mi a véleményetek?

Figyelt kérdés
16 éves lány vagyok.165cm,55 kg.nem vagyok kövér egyátalán,sőt! csak annyi a problémám,hogy mostanában felszaladt néhány kg a hasamra meg a combomra,meg a fenekemre.nem sok,csak annyi,hogy szeretnék kicsit feszesíteni,formálódni.. úgy tervezem,hogy azt csinálnám,hogy tornáznék fél órát,és futnék fél órát.a torna felülésekből,lábemelésekből meg ilyenekből állna.csak abban vagyok tanácstalan,hogy hogyan étkezzek. mikor és mennyit?? úgy gondoltam,hogy suliba ennék szendvicset,meg ebédet,és utánna gyümölcsöt. vagy hogy kéne? számítok a segítségetekre! köszi előre is.:)
2012. febr. 20. 21:55
 1/3 anonim ***** válasza:

kezdetnek 5 étkezés, ebből legalább 3 húsos.

maradék kiegészítő - gyümölcs, olajos magvak..

eleinte csak fokozatosan csökkented az étel mennyiséget, és.. ... . . őő.. ennyi. mértéket tartasz evéssel, de csak tápláló ételeket eszel.

2012. febr. 20. 22:49
 2/3 A kérdező kommentje:
köszi!!! :) és mennyi idő alatt látszódna?
2012. febr. 21. 16:16
 3/3 anonim ***** válasza:

attól függ mennyire csökkented az étel mennyiséget.

ha csak nagyon kicsit, akkor nem nagyon lesz fogyás.

ha túlzottan, akkor eleve koplalás lesz, aminek csak annyi látszatja van, hogy egyre fáradtabb és nyúzottabb vagy.

ha viszont beállsz egy heti kb. 0,5 kiló ütemű fogyásra, akkor hónapról hónapra látszódik már eredmény. ugye ez havi kb. 2 kiló fogyás lenne, és ez meglátszik egy nőn.

2012. febr. 21. 16:23

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!